Dar iki to laiko manau bus koks meetas,per kuri visi tikrai mielai su tavimi susipazintudrawningirl rašėCOLONso?taigi nium as tik pasiuliau, man asmeniskai, tik siaip idomu susipazint, bet jei nenorit, tai ir nereikia.

Dar iki to laiko manau bus koks meetas,per kuri visi tikrai mielai su tavimi susipazintudrawningirl rašėCOLONso?taigi nium as tik pasiuliau, man asmeniskai, tik siaip idomu susipazint, bet jei nenorit, tai ir nereikia.
tiesa`Tadas` rašėCOLONTai jeigu kiekvieni su savais draugais eisim,tai nelabai matau prasmes ten susitikinet?ZND007 rašėCOLON tikrai busim mes ten tai diena pries renginuka susitarsim kur tinkames.juk ne po viena vaziuosim i ta rengini
Kase bus jei kas nezinot ir nesekat naujienu`Tadas` rašėCOLONDar iki to laiko manau bus koks meetas,per kuri visi tikrai mielai su tavimi susipazintudrawningirl rašėCOLONso?taigi nium as tik pasiuliau, man asmeniskai, tik siaip idomu susipazint, bet jei nenorit, tai ir nereikia.
Dzhedaj rašėCOLONJei tik tokia trasa, kaip video, tai tikrai sakyčiau ne kas...
Palyginus ką jie ten pas save daro ir kokio dydžio autodromuose draskosi kokiais greičiais...
man ir kazkaip norejosi didesnio greicioDzhedaj rašėCOLONJei tik tokia trasa, kaip video, tai tikrai sakyčiau ne kas...
Palyginus ką jie ten pas save daro ir kokio dydžio autodromuose draskosi kokiais greičiais...