reik tiketis , kad visos liko patenkintosTomas rašėCOLONEsu sutalpines 4, labai netoli vaziavom, bet pabandyt viska reikiaZakis rašėCOLONant galines sedynes daugiau kaip dvieju panu nevesit vistiek

reik tiketis , kad visos liko patenkintosTomas rašėCOLONEsu sutalpines 4, labai netoli vaziavom, bet pabandyt viska reikiaZakis rašėCOLONant galines sedynes daugiau kaip dvieju panu nevesit vistiek
abejoju kad kas zinos ir abejoju kad tinka vokiskos masinos spiruokles dsm'uilaprix rašėCOLONNoreciau paklaust gal tinka sportines spiruokles nuo kokios kitos markes auto i klipsa 1G ? Kaskur pasmane metosi nuo opel vectros dar ir nuo honds acordo aerodekos, ir dar nuo kaskokios auto sport raudonos spiruokles, tad idomu ar imnoma butu pritaikiti? vectrines ziurejau, ligtai kaskas panasaus butu, bet nelabai turiu laiko ta atitikima patikrint bandimu metodu tad paprasciau bus paklaus jusu, gal kas zino.
nu tu man paaiskink kaip gali accordui pritaikytos spiruokles(svoris, storis, ilgis, itempimas, tamprumas) gali tikti kito koncerno gamintai masinai?laprix rašėCOLONGali but, tik vat neberandu kur nukises esu acordo aerodekos spiruokles ir nelabai beisivaizduoju kaip jos beatrodo tad sunkoka dabar paligint su klipieco, tai jei vokiecio netinka tad gal japono kokio?
tai svoris ok, bet svorio pasiskirstymas, ratu baze ir kiti elementai. na nzn cia galbut tik mano tokia nuomone, bet as neisivaizduoju kaip jos galetu buti pritaikytos.laprix rašėCOLONNu pofik, kai jau labai neturesiu ka veikt gal pats paeksperimentuosiu su tom spiruoklem, visgi nemanau kad ce kvailesnis variantas nei spiruokliu pjaustimas, tad kvailu klausimu nebeuzdavinesiu. Del svoriu tai tiek ta vectra, tiek acordas aerodeka, tiek tas pats klipiecas beveik viens prie vieno
.
mano penktadieninis "pigus dropas"Tomas rašėCOLONEsu sutalpines 4, labai netoli vaziavom, bet pabandyt viska reikiaZakis rašėCOLONant galines sedynes daugiau kaip dvieju panu nevesit vistiek
as greitu laiku zadu tuo uzsiimti...jau apziurejau spyruokles, ten biskiuka bus idomu, nes paskutine vija su mazesniu tarpu iki sekanciosLukas rašėCOLONp.s. jei kąžkas pjausit spyruokles ar sutempinėsit jas. Būtinai paskui įdėkit savo atsiliepimus, gal net darbo aprašyma su foto
Maniau cia apie mashinas kalbam - 3 golpas jau nuo konvejerio barshkaRector rašėCOLONdraugas 3 golfe pripjove db vazineja barskedamas tarkedamas, masina nebestabili...