o ijungus ilgas sviesas, isijungia ir tie kurie imontuoti i priekini buferi...visalaik galvojau kad ten priesrukiniai kurie turetu isijungt kartu su trumpom sviesom

ar cia tokie bejeriai pas visus 1G savininkus?
na kadangi as jau senai zinau, kad tai ilgosio, tai buvo pokstas kai ejau TA.sanchez rašėCOLONbet mano atveju ar praeisiu TA?
nesigilink, yra kaip yra, galima persidaryt ir tada is ju dar daugiau naudos nei is ilgu ar priesrukiniu...laprix rašėCOLONkaskas man ce nesirisa irgi su tom priesrukinem... tos atverciamos irgi dvieju padeciu (ilgos/trumpos) o mat bamperije irgi dar vienos ilgosce gal tik japoskes taip galejo sugalvot
Kas tiesa, tas nemelassanchez rašėCOLONbet seip ijungus ilgas ispudingai sviecia nakti
nu manau ne tik tu turi rimtesniu problemu, as pvz siandien nuvariau ziedus keist, ryt ardys ir pranes kaip ten kaslaprix rašėCOLONKas tiesa, tas nemelassanchez rašėCOLONbet seip ijungus ilgas ispudingai sviecia naktiO del gilinimosi tai... turiu su tuo klipata ir rimtesniu problemu nei gilintis i ilgu/trumpu/priesrukiniu ir kitu lempu suptilibes
Ar tau mašina reikalinga tik prie sankryžų golfistams daryt? Jei tai tai gryžk prie savo ex-kartingo. tas tikrai nuo sankryžų geriau juda. Eclipse tikrai smagi mašina, o nuo sankryžų judėjimas (ale drag'as) tikrai neparodo pempės ilgio....laprix rašėCOLONJop, rimta tau operacija nusimato, jau beveik buvau ir as jai besiruosias, bet kai pamatavau kompresija tai kolkas atsisakiau sios proceduros, ieskosiu slieku kitur kas gali dusint mana klipatakita savaitgali lupsiu kanina,katalizatoriu ir viska kas ant ismetimo nes tikrai toks jausmas lig kas bulve butu ant kamino uzmoves, o ir kvepuoja kaskaip pro ta kamina gana sunkei.
Nu zodziu kaip visad, per maziausia menknieki daugiausia problemu.... Bus matyt tik ar ce ta beda
Tik vat del tu ziedu susidevejimo, kas ce per bajeriai kad klipsams jie tipo taip greit sueinaTurejau CRX tai patikek kaip ji smaugdavau, o ir vokietis pries mane manau jo irgi baisei negailejo, o vat kompresija tai visur nebloga 12,5/13 buvo, o pravaziaves masiniukas irgi nemazai, arti 250000km. Del traukos tai jokiu nusiskundimu, pocket rocket, o ne masina
tik vat sernas pastojo pakilimo taka, tad teko persest i kita naikintuva (1G) kuris kolkas pagal deklaruojamus 110Kw nelabai atrodo kad tiek turetu, nemalonu net prie sankrisos sustot, kad koks golfistas su 1,3l antru golpu nepadarytu