Problemos su pvarau deze...
- Sharas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1064
- UžsiregistravoCOLON 2005 04 10, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius - Siaul
Problemos su pvarau deze...
Tai va turiu tokia problema su lancer 4wd pavaru deze: viskas prasidejo nuo to, kad prie aukstu sukiu pradejo nebeisimest antra pavara, toliau prasidejo problemos su ketvirta ir galine pavara. Dabar rezultatas toks, kad beveik nebeturiu nei antros, nei ketvirtos, nei atbulines pavaros. Gal kas zino kur galetu problema buti.
- SNOOPY
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1065
- UžsiregistravoCOLON 2004 12 05, 02:00
- AutomobilisCOLON BMW 530D
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Re: Problemos su pvarau deze...
Manau, kad pavaru dezeje sinchronizatoriai parejo. Varyk pas deziu meistra. 

Paskutinį kartą redagavo 1 SNOOPY. Iš viso redaguota 2005 kartus.
BMW 530D 1999m (221AG)
Kazkur i toki klausima jau atsakinejau. Beda yra ta, kad Mitsubishi pavaru deziu elementams gaminti naudojamas prastokas metalas, del to sinchronizatoriai ir krumpliaraciai yra linke per greitai devetis. Taip atsitiko ir pas tave, susidevejo sinchronizatoriu ziedai ir t.t.
Nuiminek deze ir varyk pas meistrus.
Ir dar pridesiu: pas tave deze 4wd - neissigask - sinchronizatoriai ir krumpliaraciai tinka nuo 2wd dezes.
Nuiminek deze ir varyk pas meistrus.
Ir dar pridesiu: pas tave deze 4wd - neissigask - sinchronizatoriai ir krumpliaraciai tinka nuo 2wd dezes.
- Sharas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1064
- UžsiregistravoCOLON 2005 04 10, 03:00
- MiestasCOLON Vilnius - Siaul
Tai va. Apgavo mane tas mitsas. Oi kaip apgavo. Pasirodo visa problema buvo vienam is trosu, einanciu nuo pavaru svirties: buvo nutrukus sarvo guma ir del to judejo trosas su visu sarvu (tiesa pasakius iki siol galvoju kodel to iskart nepastebejau
). Taigi truputis kliju, uzspaustukas ir vel mitsu gyvas. Tik vat sinchronizatoriai jau pasideveja nes pavaros tai su nelabai maloniais garsais jungias...

Daily pocket-rocket: 92 Mitsu Colt Gti
Weekend: turbo powered Nissan S12
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.
Weekend: turbo powered Nissan S12
EikTuNaa... TEAM
Zvaigzdiu Metalas Inc.
teks deze keist. mano lanceriui kai pradejo "groti" deze ir nuvaziavau pasmeistrus tai tie susieme uz galavos:) keite kaune "autooazej" tai uz pakeitima 200 lt ir deze 350 lt. paskui isaiskejo, kad diskatorius suejes, o ir isminama guoli reikia keisti, tai palikau 770 lt. Kaip tokia kaina?Sharas rašėCOLONTai va. Apgavo mane tas mitsas. Oi kaip apgavo. Pasirodo visa problema buvo vienam is trosu, einanciu nuo pavaru svirties: buvo nutrukus sarvo guma ir del to judejo trosas su visu sarvu (tiesa pasakius iki siol galvoju kodel to iskart nepastebejau). Taigi truputis kliju, uzspaustukas ir vel mitsu gyvas. Tik vat sinchronizatoriai jau pasideveja nes pavaros tai su nelabai maloniais garsais jungias...
lancer 91 1.5 GLXi
Ei negasdinkit,
pas mane galante irgi kazkokie garsai perjunginejant begius girdisi, klaksejimas kazkoks - bet nekreipiau demesio iki siol
Ir siaip kartais uzstringa, ypac pirmas begis uzsikerta ir neisijungia
Tai gal ir pas mane kazkas blogai?

pas mane galante irgi kazkokie garsai perjunginejant begius girdisi, klaksejimas kazkoks - bet nekreipiau demesio iki siol

Tai gal ir pas mane kazkas blogai?

Galant'as 90m 1,8 - kiek kumeliu gyvu like, nieks nezino