Mantas_V6 rašėCOLONPaskaityk sitas.
forumas/viewtopic.php?f=1&t=361
forumas/viewtopic.php?f=28&t=4994
Nors daug off-topic'o, bet rasi atsakymus i visus klausimus ir dar daugiau.
Papildysiu kolegaLumos rašėCOLONNa kaip tinginiui trumpai: 1) Sanaudos - a) 2.5V6 ~11-12l mieste b) 2.0 ~10-11l mieste c) 2.0tD 7-8l mieste.
2) Korozija pas galantus skaudi tema: a); b); c) arkos. Nelabai vykus konstrukcija (dviguba skarda su prastu uzhbaigimu) renkasi tarp skardu purvas ir panasei, todel retas netvarkytas galantas buna nerudijusiom arkom. Pas mane kaip tik shis procesas atliekamas dabar. (naujos skardos ivirinimas, rudziu sveitimas, tepimas svino suriku, dziovinimas in progress).
dekui nezinojau 2.4gdi sanaudu tikslesniu tai nutylejau apie toki modeli@ndrius rašėCOLONPapildysiu kolegaLumos rašėCOLONNa kaip tinginiui trumpai: 1) Sanaudos - a) 2.5V6 ~11-12l mieste b) 2.0 ~10-11l mieste c) 2.0tD 7-8l mieste.
2) Korozija pas galantus skaudi tema: a); b); c) arkos. Nelabai vykus konstrukcija (dviguba skarda su prastu uzhbaigimu) renkasi tarp skardu purvas ir panasei, todel retas netvarkytas galantas buna nerudijusiom arkom. Pas mane kaip tik shis procesas atliekamas dabar. (naujos skardos ivirinimas, rudziu sveitimas, tepimas svino suriku, dziovinimas in progress).1) Sanaudos - d) 2.4 GDI ~10-11l mieste
Kad į GDI nesideda dujos išvis@ndrius rašėCOLONna taip uzmiesty jis tikrai taupus, vazineju kiekviena diena i kauna, tai vidurkis gaunas ~8l, tik duju niekas nepataria det, bet man tai neaktualu