lauksim ziniu kaip ten bus su tuo galukasrupi rašėCOLONJau galiniai amortizatoriai uzsakyti ir bus viskas aisku. Bet logiskai pamasciu tikiu, kad cia bus suo pakastas, nes visa kita lyg ir geroje bukleje. Pamenu kai priekinius pasikeiciau i naujus, buvau net apstulbes masinos stabilumu.Aurielka rašėCOLONnu blemba man dar visdelto ydomu pasidare,ar tikrai amortikai,va kaip minejo "kasrupi" tai ypac y provezas ilekus tameto gala,o gal taip turi buttypo ratai p[atys renkas gera kelia
Isemus snuosius amortikus atsivere zandikaulis - jie mire.Aurielka rašėCOLONlauksim ziniu kaip ten bus su tuo galukasrupi rašėCOLON Jau galiniai amortizatoriai uzsakyti ir bus viskas aisku. Bet logiskai pamasciu tikiu, kad cia bus suo pakastas, nes visa kita lyg ir geroje bukleje. Pamenu kai priekinius pasikeiciau i naujus, buvau net apstulbes masinos stabilumu.o priekinius ir as pries men pasikeiciau,tai skirtumas-kaip diena nuo nakties
bet va "gedas123" sako kad vistiek biski meto per4 sulinio dangcius
Aurielka rašėCOLONzinai man tada dabar jau pradeda zandikaulis atsidarinet,jei sakai kad jie mire,o vazinet tai dar vazinejaitai dabar tamstai klausima turiu,gal bandei su ranka pries isemant amortikus masinos gala pasiubuot,ar jis normaliai lingavo-ta prasme paspaudei bagazine ir ji atgal atsokdavo y savo vieta ar jau ilgeliau linguodavo tavo masinos galas.matai as savo amortiku dar neardau,nes masinos galas tai dar stabiliai linguoja,paspaudi ir atsoka ir viskas,tai manau kad manieji dar geri ,bet uzpakaly tai per provezas pasvaisto y sonus.ar cia linguok nelingaves ta gala vistiek nieko nepastebet gal neimanoma
![]()
Ammm... Abu naujuteliai KYB (made in Thailand, bet visi kokybe gira) su atsiuntimu 109£ (pasimeciau koks dabar kursas) - Mitsubishi dyleriai pardavineja uz 420£. Tik nemanyk, kad pas mane Galantas - cia as taip, netycia i sia tema pakliuvau.Aurielka rašėCOLONbeje "kasrupi" kiek jum galiniai amortikai pinigu atsiejo jei nepaslaptis![]()