HAMMER rašėCOLONKaune esu matęs raudoną SLK su juodais berods 5 stambių stipinų ratais, kurių vienas raudonas - ledų ledas
Na... supranti, nuotraukose nauji ratai, bet turejau pora atsitikimu (nemaloniu). Ratai reikalauja atnaujinimo! O mano moto, padaryti taip kaip nieks neturi. Pvz visas melynas salonas (raudona masina). Dabar i mada ateina juodi ratai su raudonom juostelem - tokios minties kaip pas mane dar nemates.Ausriukas rašėCOLONkasrupio ash palikciau taip kaip yra dabar
RVseip ir siuliciau nedazyti ir juo labiau neklausyti nei vieno pempininko
jie gi pavydi evushkes ir tik nori subjaurot ir taip gerai atrodancia auto
![]()
o jai vistik nuspresi dazyt tai nebent mantishkai Všeškishkai
na man dabartinis variantas geriausiai atrodokasrupi rašėCOLONNa... supranti, nuotraukose nauji ratai, bet turejau pora atsitikimu (nemaloniu). Ratai reikalauja atnaujinimo! O mano moto, padaryti taip kaip nieks neturi. Pvz visas melynas salonas (raudona masina). Dabar i mada ateina juodi ratai su raudonom juostelem - tokios minties kaip pas mane dar nemates.Ausriukas rašėCOLONkasrupio ash palikciau taip kaip yra dabar
RVseip ir siuliciau nedazyti ir juo labiau neklausyti nei vieno pempininko
jie gi pavydi evushkes ir tik nori subjaurot ir taip gerai atrodancia auto
![]()
o jai vistik nuspresi dazyt tai nebent mantishkai Všeškishkai
Tokia yra ideja, bet iki jos igyvendinimo reikia pabaigti pradetus darbus.
P.S. Jei pavyks atvykti rugpucio 23 d. i Lt, noretsu pabaigti visus projektus.
taspats taspatsKevinas rašėCOLONCia tas ziagas kur viduj kambarinis geletas kilimas?
tai jei jau det tai reik su visais amortikais, nes pas glxi buna tepaliniaipachmielns rašėCOLONnorejau pasiteiraut kiek zemina gti spiruokles ir ar didelis deficitas jas gaut +kaina?
Ir dar priedo GLXi colt'ui netinkaDzhedaj rašėCOLONGti spyruoklės žemina lygiai 0cm