At-sakau i Riebalo argumentus:Riebus rašėCOLON 1) varikliai visiskai skiritingi todel ir problemos juose imanomos visiskai kitos ir tavo patarimai barbusai tai kaip sakyti mano passate dujos sukasi ore dekis i savo ferrari tas dujas ir nesiparink.
2) Beja ziema kai reikia riebesnio misinio tai kastai isauga plius dar benzas kuris susivalgo palengva kuriant ir gesinant gaunasi kad ta ekonomija ne tokia ir didele.
3) Prais pora metu nukris tos masinos kaina nieko tau jos neatsipirks tik busi suvares varikliuka dujas issimsi parduosi ir masina stumsi noresi galingesnes![]()
4) O BETO YRA TOX DIDELIS ZODIS JEIGU... nebus viskas taip gerai kaip kitiem ir purtysis ir ant benzo ir ant duju neveiks ar dar kas kam ta rizika![]()
5) Beja dar galeciau pridurt dujos pigumo ir zemo lygio pozymis taip kad niekada neturesi pagarbos kai pamatys kamsteli duju pas tavo 95-99 metu eclipsa taip kad rinkis nori gerai atrodyt tik is toli ar ir is arti![]()
1) Apie kiekvieno variklio suderinamuma su dujine iranga turi informuoti firma, statanti ta iranga del vienos paprastos priezasties: jie duoda garantija.
2) 4 kartos iranga visa ta dalyka atlieka pati: ant duju masinos neuzkursi, net nera tokios galimybes. Dujos perjungiamos tik tada, kai variklis pasiekia tam tikra temperatura (pas mane siuo metu - 50 laipsniu)
3) Dar karta sakau: as per metus pravaziuoju ~40000 km. Per metus man susitaupo apie 6K LTL. Paskaiciuok, kiek varikliu uz ta suma galima suremontuoti... Pardavimui visada galima dujine iranga isimti ir niekas nesuzinos, ar ten ji buvo ar ne.
4) Jei iranga deta normalioj firmoj, per daug netaupant ant pagrindiniu sistemos komponentu, kasmet atliekamas sureguliavimas - tokiu atveju, kad kazkas neveiks ar purtysis - vienetai. Kalba velgi apie 4 kartos iranga.
5) Normalus pilietis (apie budulius, gezus ir visas kitas zmonijos atmatas nekalbu) turetu maziausiai rupintis del sio dalyko, ka kazkoks nesubrendelis barsukas su "benzu" apie ji galvoja. Jei jau kazkas yra toks jautrus kitu nuomonei, visada yra tam tikri sprendimai uz papildoma kaina: galima uzpylimo voztuva daryti bagazinej, galima ji deti po numeriu (jei numeris ant uzpakalinio bamperio) - zodziu yra milijonas sprendimu, kaip padaryti, kad is isores niekas nesuuos, kad tom auto yra duju iranga.
Man tai patinka, kai zmogus niekad su dujom nevazinejes, kalba "kaip zinodamas". Nors aisku daug tiesos tavo zodziuose apie karstesne duju degimo temperatura ir kitus techninius dalykus yra. Tik tamsios spalvos siek tiek sutirstintos

Kas del sumazejusios traukos: taip, skirtumas siek tiek yra, taciau jis atsiranda dar ir del to, kad masina pasunkeja beveik 100kg. Taciau kai drago trasoj pries 2KW maziau turinti, taciau 100 kg bagazinej nesiveziojanti ir 3 metais jaunesni benzinini galanta su dujom pralosi tik per 1/2 korpuso, tai gal visgi nera jau taip baisiai, ir apie kazkokia "erzilo kastracija" kalbeti nereiketu...