tiesa ir coltas dar matytas

pirma kart gridziu toki bairi. jos pacios junginejasi? be tavo pagalbos?aleksdj rašėCOLONsveiki.
Tikiuusi nebus OT.
Nupirkau merginai carisma automata. Kai variklis isjungtas paspaudus miktuka ant greičio dėžės svirties junginėjasi pavaros...čia taip turi būti, ar dėžė grybauja???
Ačiu
nu kada variklis neuzkurtas, tai turetu ricagas isviso nejudet. bent pas mane omegoj, jei neuzkurtas variklis, nepajudinsi pavaru svirties.vytukas87 rašėCOLONpirma kart gridziu toki bairi. jos pacios junginejasi? be tavo pagalbos?aleksdj rašėCOLONsveiki.
Tikiuusi nebus OT.
Nupirkau merginai carisma automata. Kai variklis isjungtas paspaudus miktuka ant greičio dėžės svirties junginėjasi pavaros...čia taip turi būti, ar dėžė grybauja???
Ačiu
sveikinu prisijungus prie CARISMU GERBEJU GRETUbrylius rašėCOLONSveiki, turiu Carisma 95 metu, 1.6 varikliukas, 66kw...sidabrine. Pirkau parvaryta tik i Vokietijos, varikliukas be priekaistu, dar truputi draugelis ten su meistrais paankstino degima, nes nu visgi nera galingas varikliukas, tai dabar truputi geriau traukia...benzino neima daug, su pilnu baku, nuvaziuoju apie 800km. Jei normaliai vaziuoju aisku![]()
Susidejau diodus, sviecia viskas melynai, muzona dejausi, vagys buvo nuknise maga man, isdauze langa, buvo ziauriai gaila masiniukoIsimeciau bosa 800w, dabar reikia keisti galine koloneles orginalias, nes viena negroja visai, kita barska, o priekines manau patys zinot kokios ten stovi, sudniekiukai tokie, bet ir tas keiciau i galingesnes... siaip ziauriai ieskau spoilerio carismai, bet tiuningo puslapiuose nemaciau jog pardavinetu, sijonai po buferiais tai yra pirkt...
Siaip gal kas is turinciu Carisma ka nors dare, ar tiuningavo, gal pasidalins mintim, ka butu imanoma ten padarius jai...uzsienio tinklapiuose pilna visokiu buferiu ir t.t bet aisku, viskas kainuoja![]()
Tai va, aciu uz demesi
na pas teva carisma automatas tai neuzkurtu varikliu ir metosi begiai.. ir renault megane tas patsaleksdj rašėCOLONnu kada variklis neuzkurtas, tai turetu ricagas isviso nejudet. bent pas mane omegoj, jei neuzkurtas variklis, nepajudinsi pavaru svirties.vytukas87 rašėCOLON pirma kart gridziu toki bairi. jos pacios junginejasi? be tavo pagalbos?