galnto galas metosi
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 16, 17:59
- AutomobilisCOLON galant
- MiestasCOLON LTU
galnto galas metosi
sveiki.nu va tokia beda ir man cia islindo.turiu galanta 93m,kol vazinejau su 14 ratais buvo viskas ok.uzsidejau 16,gale 205-50 prieki 205-45.na ir db vos pavaziuot eina,pagauna koki kelio nelyguma,tai sikna kazkaip meta.....kai vaziuoji vienas tai nesijaucia,bet jai gale dar kas varo tai pz...skraidzioja galanto sikna kad net baisu....gal kam yra panasiai kas buve?gal numanot kokia ten galetu but guma nuejus?kiek ziurejau gumos nera isplysusios ar kas....
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Re: galnto galas metosi
Gali but amortikai. Man taip yra buveramaskinas rašėCOLONsveiki.nu va tokia beda ir man cia islindo.turiu galanta 93m,kol vazinejau su 14 ratais buvo viskas ok.uzsidejau 16,gale 205-50 prieki 205-45.na ir db vos pavaziuot eina,pagauna koki kelio nelyguma,tai sikna kazkaip meta.....kai vaziuoji vienas tai nesijaucia,bet jai gale dar kas varo tai pz...skraidzioja galanto sikna kad net baisu....gal kam yra panasiai kas buve?gal numanot kokia ten galetu but guma nuejus?kiek ziurejau gumos nera isplysusios ar kas....
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- Karolis 93
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 862
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 06, 13:59
- AutomobilisCOLON Galant 00m
- MiestasCOLON Švenčionys-Kaunas
O man buvo galiniai virsutiniai salenblokai iskrype sonu stovejo.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 16, 17:59
- AutomobilisCOLON galant
- MiestasCOLON LTU
ratai pas mane nrml stovi,nei kreivi nei ka......nu amortikai nera ispudingi....bet tai kdl tada nesijaute kai buvo mazesni ratai?
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Todel, kad kai uzsidejai zemesnio profilio padangas, jos maziau amortizuoja kelio nelygumus, ko pasekoje daugiau apkrovos gauna vaziuokle, taip pat ir amortikairamaskinas rašėCOLONratai pas mane nrml stovi,nei kreivi nei ka......nu amortikai nera ispudingi....bet tai kdl tada nesijaute kai buvo mazesni ratai?
Didelio vaiko dideli žaislai:
- RedEYE
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 95
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 22, 14:46
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant
- MiestasCOLON Vilnius
Man irgi taip buvo, gala tampe. Tai pasikeiciau amortikus ir nustojo tampytis. 

Mitsubishi Galant 99m., 2.0 GLS TD
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 11, 22:09
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant amerikonas
- MiestasCOLON LTsiauliai
ach stai kur suo pakastas,sakot gali but amortikai,pas mane netaip smarkiai ,bet kai y asfaltuota kelio nelyguma-isvazineta proveza ilekiu tai irgi galas susitampo,o per zvyrkely tai kone skraido ,taip ir gaudo duobeles ir provezas.neitiketina,siaip net nebuciau pagalvojas,kad amortikai gali buti kalti,nes visos gumos ir sailenblokai neduoda kaip maniau masinai y salis skraidyt.
2.4l 16V America pirty
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
???
Geras. Cia rimtai amortikam batai? Isvazinejant is ziedo (greitai) galine dalis kaip ant ledo. Turiu omenyje, kai apkrova eina is vienos puses i kita. Jei ant slapio asfalto ivaziuoju i furu provezas, tai nespeju gaudyti masinos - teko pora kartu neprastai issigasti. Gumos, lyg dar ir puse velnio - buvo ir prasciau. Niekaip negalejau suprasti kas galejo nutikti. Tik labai keista, kad kaip is giedro, dangaus - pries menesi, taip nebuvo. Sakot amortikai?
Geras. Cia rimtai amortikam batai? Isvazinejant is ziedo (greitai) galine dalis kaip ant ledo. Turiu omenyje, kai apkrova eina is vienos puses i kita. Jei ant slapio asfalto ivaziuoju i furu provezas, tai nespeju gaudyti masinos - teko pora kartu neprastai issigasti. Gumos, lyg dar ir puse velnio - buvo ir prasciau. Niekaip negalejau suprasti kas galejo nutikti. Tik labai keista, kad kaip is giedro, dangaus - pries menesi, taip nebuvo. Sakot amortikai?

FTO - Fcuk The Others
- Aurielka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 182
- UžsiregistravoCOLON 2008 03 11, 22:09
- AutomobilisCOLON mitsubishi galant amerikonas
- MiestasCOLON LTsiauliai
nu blemba man dar visdelto ydomu pasidare,ar tikrai amortikai,va kaip minejo "kasrupi" tai ypac y provezas ilekus tameto gala,o gal taip turi but
typo ratai p[atys renkas gera kelia 

2.4l 16V America pirty
- redline
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3064
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 01, 18:08
- AutomobilisCOLON ASX
- MiestasCOLON Kaunas/Norway
- CONTACTCOLON
Selenblokai arba amortikai 

Mitsubishi ASX 2014 m. 116 Ag.
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
Jau galiniai amortizatoriai uzsakyti ir bus viskas aisku. Bet logiskai pamasciu tikiu, kad cia bus suo pakastas, nes visa kita lyg ir geroje bukleje. Pamenu kai priekinius pasikeiciau i naujus, buvau net apstulbes masinos stabilumu.Aurielka rašėCOLONnu blemba man dar visdelto ydomu pasidare,ar tikrai amortikai,va kaip minejo "kasrupi" tai ypac y provezas ilekus tameto gala,o gal taip turi buttypo ratai p[atys renkas gera kelia

FTO - Fcuk The Others
- gedas123
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 136
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 18, 14:45
- AutomobilisCOLON Toyota Avensis 01m.
- MiestasCOLON Šiauliai
Pas mane irgi metesi, perkraciau servise, pasirode amortizatorius 17% tik gyvas, pasikeiciau, uzmiestyje nebemeto, o mieste kai pagauna duobe nedidele ar sulinelio dangti lygiai tas pats tebera 

Lancer'is 90m, 1.5 (dalimis), bei turiu dar Galant keletą dalių (tiltas, posukiai) 8622 19339
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
o ka amortiko gyvuma galima procentais skaiciuoti?gedas123 rašėCOLONPas mane irgi metesi, perkraciau servise, pasirode amortizatorius 17% tik gyvas, pasikeiciau, uzmiestyje nebemeto, o mieste kai pagauna duobe nedidele ar sulinelio dangti lygiai tas pats tebera

- gedas123
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 136
- UžsiregistravoCOLON 2008 02 18, 14:45
- AutomobilisCOLON Toyota Avensis 01m.
- MiestasCOLON Šiauliai
ant tarabilkos parodo
visi po >70, viena 17 teparode, isemus paliko aisku kodel, guma apsaugine plysusi buvo, tai greitai uzsibaige 

Lancer'is 90m, 1.5 (dalimis), bei turiu dar Galant keletą dalių (tiltas, posukiai) 8622 19339
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
ant ko ko? kiek mazdaug kainuoja?gedas123 rašėCOLONant tarabilkos parodovisi po >70, viena 17 teparode, isemus paliko aisku kodel, guma apsaugine plysusi buvo, tai greitai uzsibaige