Kedainiuose aš ją vis matauDrumbash rašėCOLONta clipse skelbime tai siauliuose atkalta, buvo idomiai gavusio grozio ghm ten nulis

O dėl Porschisčių tai rinkčiaus kairę net nedvejodamas

Kedainiuose aš ją vis matauDrumbash rašėCOLONta clipse skelbime tai siauliuose atkalta, buvo idomiai gavusio grozio ghm ten nulis
Drumbash rašėCOLONta clipse skelbime tai siauliuose atkalta, buvo idomiai gavusio grozio ghm ten nulis
Va va(6)(6)(6) rašėCOLONVilkaviskietis jis Spoileroj dare savo tiurlinga jei neklystu. Ir buvo sudauzes ja, bande zmogelis padraginti mieste su mersu, ir duzo kovoje...![]()
Dar 4G Vilkavisky pardavineja, turbut pirma lietuvoj parvaryta 2006m.
Tai turbut busima "Pramogu centra" prie Norfos statot ar irenginejat?HAMMER rašėCOLONVa va(6)(6)(6) rašėCOLONVilkaviskietis jis Spoileroj dare savo tiurlinga jei neklystu. Ir buvo sudauzes ja, bande zmogelis padraginti mieste su mersu, ir duzo kovoje...![]()
Dar 4G Vilkavisky pardavineja, turbut pirma lietuvoj parvaryta 2006m.Suklydau
Tuomet Vilkavišky ir mačiau
Dirbu abiejuose miestuose, tai ir sumaišiau kuriam mačiau
Bet geriausias tuning'as kurį pamačiau šį 3iadienį Vilkavišky tai automobilis pakinkytas kumelės
![]()
![]()
![]()
Maniau Borat'as važiuoja
Puoliau fotkint prie Nepriklausomybės g. Norfos, bet nusuko į kitą pusę ir poto mašinos užstojo
Tai, kad ne statybininkas aš(6)(6)(6) rašėCOLONTai turbut busima "Pramogu centra" prie Norfos statot ar irenginejat?![]()
PORSCHE: Proof Only Rich Suckers Can Have Everything (įrodyta - tik turtingi pienburniai gali turėti viską) mes ne pienburniaiphoMG rašėCOLONale tai visi istikimi mitsubishi, nei vienam porshe nereikia jama tik blondine arba brunetepagirtina
:D
cia gerasRusslikas rašėCOLONPORSCHE: Proof Only Rich Suckers Can Have Everything (įrodyta - tik turtingi pienburniai gali turėti viską) mes ne pienburniaiphoMG rašėCOLONale tai visi istikimi mitsubishi, nei vienam porshe nereikia jama tik blondine arba brunetepagirtina
:D
rimtas 1Ghariu rašėCOLONhttp://img257.imageshack.us/img257/6821 ... q8.jpg[img]