Busiuhariu rašėCOLONvyrukai tai kas nors rinksites balandzio 10 diena. Ar cia nieko nebus

Busiuhariu rašėCOLONvyrukai tai kas nors rinksites balandzio 10 diena. Ar cia nieko nebus
Labas maciau vakar tave, as tai atlekiau po 20val. kelios minutes ir nebespejau suud.........sKevinas rašėCOLONNu ka mes sudalyvavom su drauguSiaip fainas renginys, bet daug chekpointu (13), gana sudetingi, ir laiko per mazai buvo skirta. Iki paskutinio chekpointo atvare beveik buvom, del tam tikru kliuciu
nespejom deja. Is 58 dalyviu finisavo (spejo) 25 lyg. O kas liecia Kauno gatves tai padek dieve
![]()
Aa.. o su kokia tu masina? Matai as ir velavau, jau visi pratiskai issivazineje buvo, bet mano vairuotojas jau buvo uzregistraves is anksciau, nubeges i akropoli chekio paimt, dar ten kelis galvosiukius issprendes. Beveik nieko nepraradom.hariu rašėCOLONLabas maciau vakar tave, as tai atlekiau po 20val. kelios minutes ir nebespejau suud.........sKevinas rašėCOLONNu ka mes sudalyvavom su drauguSiaip fainas renginys, bet daug chekpointu (13), gana sudetingi, ir laiko per mazai buvo skirta. Iki paskutinio chekpointo atvare beveik buvom, del tam tikru kliuciu
nespejom deja. Is 58 dalyviu finisavo (spejo) 25 lyg. O kas liecia Kauno gatves tai padek dieve
![]()
maciau kai aplink aikstele apsukai ratuka ir pasistatei savo eclipse prie pasato na o as nespejau, gaila labai as su Eclipse GSX buvauKevinas rašėCOLONAa.. o su kokia tu masina? Matai as ir velavau, jau visi pratiskai issivazineje buvo, bet mano vairuotojas jau buvo uzregistraves is anksciau, nubeges i akropoli chekio paimt, dar ten kelis galvosiukius issprendes. Beveik nieko nepraradom.hariu rašėCOLON Labas maciau vakar tave, as tai atlekiau po 20val. kelios minutes ir nebespejau suud.........s
Ai cia ta bordo, maciau ir as tada, dar prie 9o forto degalinej daznai buna ji.hariu rašėCOLONmaciau kai aplink aikstele apsukai ratuka ir pasistatei savo eclipse prie pasato na o as nespejau, gaila labai as su Eclipse GSX buvau
na butinai reikes pasilabinti kaip kitaip gali butihariu rašėCOLONNa taip tikrai ji o ka tu prie 9 forto uzimi kad matai