Zinokit nieko gero ta masina, kuria zejau tai tesiu savo paieskas.... dabar kazkaip dar pradejau mastyti apie Galanta... 93-96 m. tik va irgi nezinau kaip su benzinu ar dyzeliu.... pagalvosit, kad as neapsisprendusi bet man siaip apskritai Mitsubishi labai patinka... ir Lanceriai, ir Carismos, ir Galantai... tik va turiu ~7000 Lt.... ir ziuriu ka uz tai galiu nupirkti.... tai jei galit patarkit kaip su tais dabar Galantais? kaip ju dyzeliniai varikliai? Kokios kuro sanaudos benzo ir dyzelio?
labai lauksiu vel pagalbos...
o tai ne geriau tau uz tokius pinigus paieshkoti Gero Colto, ir mazesne ir patogi mazai valgys benzino. Ir gera nupirkt galima uz 7000 o carisma gera nepajimsi uz tiek tikrai bus pavargus.
I'm So JDM thAt JAPAN wants ME BAcK ! Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
Teisingai, as ir uz benza Eksplotacija pigesne, dinamika geresne + zinant dabartines kuro kainas Lietuvoje kai dyzelinas uz benza brangesnis, tai tik benza imciau
Mitsubishi ASX 2014 m. 116 Ag.
Mitsubishi Carisma 1997 m. 115 Ag.
Mitsubishi Outlander II 2008 m. 136 Ag. Sold
Mitsubishi Lancer Wagon 2003 m. 98 Ag. Sold
Na ka aciu uz patarimus coltas man nepatinka, nes labai mazas, o mazos man masinos neatrodo saugios ir nekaip as jose jauciuosi galite mane jau sveikinti... turiu as savo Carisma jau ir zinokit tikrai labai tvarkinga gavau... bent is paziuros, veziau dar i servisa patikrinau... viskas gerai tik kelios smulkios bedeles: nedega galinis stopas, panele ir nera galiniu galvos atramu dvieju... o daugiau masinyte ledukas... rudziu nera visiskai, vaziuoja kaip bitute, valgo ~7 mieste zodziu gavau tai ko labai norejau ir dar raudona splava hecbekas
na aciu aciu stengsiuosi dalyvauti o kiek gali kainuoti susitvarkyti galini stopa ir panele nesvieciancius??? beje maciau, kad gal puses saugikliu nera, tai gal tame esme visa.. sudesiu ir veiks viskas? ir kur ju pirkti?? jie tokie mazyciai... nemaciusi tokiu