Vaziuojant per didesnius kelio idubimus, padangos krastas lieciasi i arkas

del ko yra si problema? pagyvenusios spyruokles, gumos ar kas?
Kokios mintys kaip panaikinti sita nesusipratima?

buvo ir pas mane tokia problema, ratus pasikeiciau ir viskas BEVEIK susitvarke...GudJer rašėCOLONNa ratai gal ir per platus, bet vis tiek![]()
O siaip negali buti pavargusios spyruokles, arba gal kokias gumas kisti? vis tiek reikia meginti spresti sita problema
Pas mane siaip girgzda kazkas kai i gilesnius idubimus ivaziuoji. tai greiciausiai gal gumos kokios, jau susidevejusios :/ProXas rašėCOLONPadeda tos gumos, tik garsas nelabai smagus kartais atsiranda - girgzhda jos truputi, bet arku nebeliecia
GudJer rašėCOLONPas mane siaip girgzda kazkas kai i gilesnius idubimus ivaziuoji. tai greiciausiai gal gumos kokios, jau susidevejusios :/ProXas rašėCOLONPadeda tos gumos, tik garsas nelabai smagus kartais atsiranda - girgzhda jos truputi, bet arku nebeliecia
Koks dar vistiek, keisk ratusGudJer rašėCOLONNa ratai gal ir per platus, bet vis tiek![]()
O siaip negali buti pavargusios spyruokles, arba gal kokias gumas kisti? vis tiek reikia meginti spresti sita problema
O jeigu ciuvas priesh mane buvo eklipsei uzhdejes per placias padangas ir vazhinejo liesdamas arkas tai as ja nusipirkes ir ikishes gumas i spyruokles (laikinai - kad padangas damuhst) jau pasidariau vertas ranku nukapojimo?Sharas rašėCOLONNu nezinau, uz tokias nesamons kaip visokiu gumu kaisiojimas po amortizatoriais tai rankas turetu kapot. Nusiperki paskui tokia masina ir nebesupranti kas daros, kai tvarkyt viska pradedi.
Pasirinkit teisingo plocio ir isnesimo ratu, ir nereiks jokiu nesamoniu daryt, o jei jau labai norisi bling bling tai valcuokit arkas ir ramu bus.
Kabinejimasis prie zodziu FTMFWProXas rašėCOLONO jeigu ciuvas priesh mane buvo eklipsei uzhdejes per placias padangas ir vazhinejo liesdamas arkas tai as ja nusipirkes ir ikishes gumas i spyruokles (laikinai - kad padangas damuhst) jau pasidariau vertas ranku nukapojimo?