as buvau uzmoves ir vazinejau, tik ten tarpelis lieka minimalus ~5mm.pervx rašėCOLONnu tai ar kas uzmove sigmos suportos ant origenaliu 1G ratlankiu ar dar nea ? nes bijau dar pirk,jei netilps tada masina stoves ant kaladziu![]()
aš taip pat buvau užmoves tiek ant 16 stock tiek ant 15 stockegisas rašėCOLONas buvau uzmoves ir vazinejau, tik ten tarpelis lieka minimalus ~5mm.pervx rašėCOLONnu tai ar kas uzmove sigmos suportos ant origenaliu 1G ratlankiu ar dar nea ? nes bijau dar pirk,jei netilps tada masina stoves ant kaladziu![]()
aisku kad galima, as ant savo GT ziemai 15'ius ratus stock nuo 1G uzmaunu tai irgi nekas lieka tarp suporto ir lietnyko bet vazineju ne pirma ziema jau taippervx rašėCOLONtai jei lieka 5 mm tai dar gyventi ir vazinetis galima? ar jau kritiskai ?
5mm čia yra labai normalus tarpaspervx rašėCOLONtai jei lieka 5 mm tai dar gyventi ir vazinetis galima? ar jau kritiskai ?
Na cia OT, bet jei jau uzklausei, tai: taip, pas mano ex 2G gale yra bugniniai stabdziai, ir nera ABS. O del diskiniu idejimo, tai galinio tilto judinti nereikes, ten viskas tiks, tik pasikeiti stupicas su visom te priklausanciom dalim, rankinio trosus (nes ko gero netiks nuo bugniniu) na ir kaip ir viskas (diskiniu stabdziu slangeles manau eis prisukti prie esamu hidrauliniu vamzdeliu, skirtu bugniniam stabdziams)rs_matrix rašėCOLONKlausimas Miciuitavo ex 2G talono galiniai stabdziai diskiniai ar bugniniai? (smalsu, nes pas tave ir atmosferke buvo) . Tarkim norint pakeis bugninius i diskinius ka reiktu keisti, ar uztektu stupica nuo gs ar gst ar reiktu su visu galiniu tiltu keist ir ar tiktu? Dekui!
o tai 96 tinka dar?nes kaip tik daba ieskau suportus....Matosas rašėCOLONsigmos ir diskus ir suportus ir kalades dėti nuo sigmos kuri ėjonuo '90 iki '95 jei neklystupervx rašėCOLONo kokiu metu imti sigmos suportus?bet nesuklysi ieškodamas nes jų daugiausiai ir yra, senesnių aš nemačiau
taip yra kelių (tiksliai nepamenu atrodo 2 mm skirtumas) tarp sigminių diskų, bet tai nevaidina jokios net back stage'inės rolės šitam mode, taip kad manau itin šaltais nervais gali ieškotis ir 96pervx rašėCOLONo tai 96 tinka dar?nes kaip tik daba ieskau suportus....Matosas rašėCOLON sigmos ir diskus ir suportus ir kalades dėti nuo sigmos kuri ėjonuo '90 iki '95 jei neklystubet nesuklysi ieškodamas nes jų daugiausiai ir yra, senesnių aš nemačiau
su kuo ir sveikinamKevinas rašėCOLON[img]