Man tas iskirtinumo is bandos mastymas yra gana idomus "visi mes norim issiskirt" sako zmones, o kodel juk mes jau ir taip skirtingi. Juk sunku rasti zmogu identiska kitam. ar kada svarstete kokia yra prasme to "as esu kitoks negu visi ir tokiu noriu buti". juk svarbiausia yra jaustis savimi,gyventi savo galva, pagal savo morales normas, ir visai nebutina prie to nesioti panko skiautere. Vistiek anksciau ar veliau visi mes busim priversti ilysti i bendros visuomenes morales normas ir buti tokie kaip visi, ir tai nera blogai, juk tos normos ne is niekur atsirado, jos ir atsirado is to kad zmones bande issiskirti savo intelektinemis savybemis ir taip atskirti save nuo gyvunu pasaulio, geriau bandykite issiskirti draugiskumu, nuosirdumu ir auksta morale negu plastmasiukais ant masinos ar reperio apdarais(juk istikruju juokinga matyti baltuosius lietuviskuosius reperius).
Dabar jau atejo laikas kai tu nebandydamas issiskirti is kitu tampi iskirtiniu, nes visi aplinkui bando kazkuo issiskirti ir tampa tu visu bandanciu issiskirti bendruomenes dalimi(supanaseja), o as lieku as, as gyvenu kaip man patinka,savo pacio galva, as nevarzau saves, bet ir neapkraunu saves papildomomis kazko iskirtinio paieskomis. Galu gale iskirtinumas daznai veda link tustybes ir bendravimo problemu su kitokiais nei tu zmonemis, o tai jau iskart tave kaip asmenybe stabdo, nes tu prarandi universaluma ir supratima skirtingose situacijose, nes bendrauji su uzdara grupe, su tais kurie bando issiskirti.
Apskritai as esu tokio mastymo jog kiekviena masina yra unikaliai grazi, as neneigiu jog grazus lieti ratlankiai, pritaikyti prie atskiros auto yra negerai, atvirksciai tai yra puiku, bet aplipdymas kicinemis plasmasemis kurios konfrontuoja su visu masinos dizainu yra nengrazu. Bent jau man.
Nu ir prirasiau. Laukiu repliku

Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)