p.s as jum ne svelnusis dzedajus
Riebus rašėCOLONjopyderai staigiai visi pervedinejat po 2% ja za bazar atviciaju
![]()
p.s as jum ne svelnusis dzedajus
Dzhedaj rašėCOLONKoks čia spaudimas ar liepimas?
Reklaminiai lozungai, nieko daugiau. Aišku galima priimti visus retorinius šūkius asmeniškai ir visur įžvelgti priešus.
Bet jeigu tylėtume ir nieko neprašytume paskirti tuos 2%, tai niekas ir nebūtų paskyręs, ar ne?
Tai, kad aš matau tik vieną kuris nesuprato bajerio, visi kiti kaip ir suprato.Matosas rašėCOLONDzhedaj rašėCOLONKoks čia spaudimas ar liepimas?
Reklaminiai lozungai, nieko daugiau. Aišku galima priimti visus retorinius šūkius asmeniškai ir visur įžvelgti priešus.
Bet jeigu tylėtume ir nieko neprašytume paskirti tuos 2%, tai niekas ir nebūtų paskyręs, ar ne?nu kodėl Aušriuko dyrikas kaip suprantu visiven būtų pervedes
![]()
kartais aš taip pagalvoju sau, skaitydamas jūsų postus
suprantu jaunimą kuris rašo savo pirmuosius postus, arba tuos kurie tik rašo ir nėra buve susitike, kai jie supranta išsakytas mintis kažkaip savaip, netinkamai,klaidingai, bet kai po tiek laiko bendravimo vis dar įvyksta nesusikalbėjimas tarp gerai vienas kitą pažystančių žmonių tai čia jau keista
Tai kad žinok jei seki instrukcijas apie 15min max užtrunka. Man daugiau užtruko nes visus postus skaičiau.Singas rašėCOLONKai aš prisiruošiu deklaruotis, tai irgi atiduosiu savo procentus
Wytska rašėCOLONnu ir as pervedziau savo milijona klubui
Nu ir kodėl dabar tekila turi tau savo butelį atiduot?Wytska rašėCOLONaciu nekliuksi - manau minimum tekilos butelis priklauso