Nenusiima stabdziu diskas
- LtuDsm
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 461
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 09, 06:26
- AutomobilisCOLON 1G Eclipse GS-Turbo
- SkypeCOLON ltudsm
- MiestasCOLON Philadelphia
- CONTACTCOLON
Re: Nenusiima stabdziu diskas
OOOOOO ash ir turejau tokia beda savo eclipseje,Tai net plaktukas nepadejo,tai pasiemiau diskini pjukla,supjausciau ir viskas 3 min uztruko viena diska nuimti :DDD
T & E GT3076R Ball Bearing Turbo,boost, Oil gauges,255 "Walboro"Fuel Pump,intakeandUICP,"Tial"BOV,"Tial" 44'wastegate,3'exhaust,750cc injectors,GM Maf sensor,Maft Gen II,Dsm Link,Wideband o2,Fidanza3.2clutch kit..
Nes patingejai vfaq pasiskaityt, ash irgi ish pradzhiu su kuvalda dauzhiau po to internete ta fokusa su varshtu radau - minuciu reikalas ir diskas mano rankoj350 WHP DSM Owner rašėCOLONOOOOOO ash ir turejau tokia beda savo eclipseje,Tai net plaktukas nepadejo,tai pasiemiau diskini pjukla,supjausciau ir viskas 3 min uztruko viena diska nuimti :DDD

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- LtuDsm
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 461
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 09, 06:26
- AutomobilisCOLON 1G Eclipse GS-Turbo
- SkypeCOLON ltudsm
- MiestasCOLON Philadelphia
- CONTACTCOLON
V-Faq tai nevisada padeda
varztas sakai ane?! o tu nepagalvoji,jai uzrudyje diskai,bei prikepe,ar imanoma su tokiu plonu varztu butu kazka padaryti??!!! nemanau,man sriegis isejo saibom,o po to dar ir pats varztas nuluzo,tai teko pjauti 

T & E GT3076R Ball Bearing Turbo,boost, Oil gauges,255 "Walboro"Fuel Pump,intakeandUICP,"Tial"BOV,"Tial" 44'wastegate,3'exhaust,750cc injectors,GM Maf sensor,Maft Gen II,Dsm Link,Wideband o2,Fidanza3.2clutch kit..
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
tas pats ir man buvo nutike, tai diskui taip kliuvo, kad nuemus jis prarado isvaizda visiskai.
Gerai, kad nieko kito nepazeidziau, bet kito kelio nemaciau. 

FTO - Fcuk The Others
nedaskaitei iki galo350 WHP DSM Owner rašėCOLONV-Faq tai nevisada padedavarztas sakai ane?! o tu nepagalvoji,jai uzrudyje diskai,bei prikepe,ar imanoma su tokiu plonu varztu butu kazka padaryti??!!! nemanau,man sriegis isejo saibom,o po to dar ir pats varztas nuluzo,tai teko pjauti

tuos varzhtukus kur gamykloj sumastyti ash irgi nulauzhiau nafik

vfaq yra budas aprashytas kaip naudoti suporto tvirtinimo varzhtus, o jie tikrai nera mazhyciau ir jiems visishkai px tokios apkrovos - pasiskaityk gal pravers, kiek bandzhiau tai suveike nuostabiai

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
dabar supratau minti - tikrai skamba veiksmingai. Gal kada ir teks isbandyti...

FTO - Fcuk The Others