Pas mane padaryta taip:
Ijungi sviesas (su stockine rakenele prie vairo)
- lempos neatsidaro, bet sviecia. Tada spaudineji knopke, kuria isstate elektrikas (kur nori ten ideda, pas mane netoli pavaru perjungimo svirties - patogu)
lempos su kiekvienu spustelejimu kazkiek prasiveria, zodziu, kiek nori tiek atsidarai, normaliai paspaudu atsidaro iki galo. Si knopke pas mane pajungta nuo lempu uzfiksavimo mygtuko (tas kuris yra kairej pusej, pats virsutinis is tu triju)
i ji ateina 3 gal laidai, tai nuo kazkurio is ju man ir pajunge (atvede laida, sake nelindo visai prie jokiu saugikliu ar variklio skyriu).
Kitas dalykas isjungus sviesas lempos uzsidaro, t.y. neuzsifiksuoja padetis. Pas mane paprasta: ijungi sviesas, atsireguliuoji norima auksti, tada paspaudi uzfiksavimo mygtuka (tas kuris yra kairej pusej, pats virsutinis is tu triju),
isjungi sviesas, o lempos lieka nustatytoje padetyje.
Vel ijungi sviesas, zibintai sviecia, nieko reguliuoti jau nereikia. Isjungi sviesas - lempos vis dar tavo nustatytoje padetyje. Spusteli uzfiksavimo mygtuka lempos uzsidaro.
Jei ka parodysiu per meeta. Kai bus geresni orai nufilmuosiu, gal..

Kaunieciams tai galiu elektriko numeri surasti, kuris man dare. Daro jis ir probe'ams ir nissan'ams.