garazas yra, tik jau ten vietos tiek, kad apeit sunkuKarolis 93 rašėCOLONNu jo nemalonu bet blogai kai garazio nera man tai tas pats ar vejai ar puugos i garaziuka isivarau ir tvarkau.

garazas yra, tik jau ten vietos tiek, kad apeit sunkuKarolis 93 rašėCOLONNu jo nemalonu bet blogai kai garazio nera man tai tas pats ar vejai ar puugos i garaziuka isivarau ir tvarkau.
Antipraslydimo kontrolėRusslikas rašėCOLONas manyciau kad tai gal koks ribotuvas stovi?nes staigiai pajudant ir tachometro strele kyla, tai gal prie kazkokiu apsuku tas ribotuvas suveikineja?
man taip buvo kai tik nusipirkau tai kai bandziau kaip masina startuoja is vietos, irgi sumirksedavo.bet paskui i servisa nuvariau pakeiciau visus tepalus, filtrus dirzus, tai po to nebandziau startuot greit:) bet vaziuodamas i klp 160miniau tai nemirksejo niekas
ir dar ten tikrai tas pat sauktukas kur nuo rankinio, ar salia?mam atrodo ten salia dar vienas kuris per viduri visu lempuciu(arba kazka painioju, reik paziuret ryt i lemputes)
nu biesas zino...del to ir klausiu kas ten darosFever rašėCOLONAntipraslydimo kontrolėRusslikas rašėCOLONas manyciau kad tai gal koks ribotuvas stovi?nes staigiai pajudant ir tachometro strele kyla, tai gal prie kazkokiu apsuku tas ribotuvas suveikineja?
man taip buvo kai tik nusipirkau tai kai bandziau kaip masina startuoja is vietos, irgi sumirksedavo.bet paskui i servisa nuvariau pakeiciau visus tepalus, filtrus dirzus, tai po to nebandziau startuot greit:) bet vaziuodamas i klp 160miniau tai nemirksejo niekas
ir dar ten tikrai tas pat sauktukas kur nuo rankinio, ar salia?mam atrodo ten salia dar vienas kuris per viduri visu lempuciu(arba kazka painioju, reik paziuret ryt i lemputes)
vapse susibalamutinauDzhedaj rašėCOLONKiek zinau, tai automatuose budavo pas Galantus antipraslydimas, o mechaninese nelabai...
Mechaninese irgi yraDzhedaj rašėCOLONKiek zinau, tai automatuose budavo pas Galantus antipraslydimas, o mechaninese nelabai...
Tai gal arbatos reik išgert?pervx rašėCOLONSorry jei ne i tema,bet kazkas panasaus ir man
klausimas 2G savininkams,buna uzsidega lempute vaziuojant 90-110km/h trasoi,max porai min,netgi 1 min ,ir vel uzgesta. pravaziavus 50 km gali uzsidegti iki 2 kartu,biski nekokybiska foto, ten yra vaizduojamas "arbatinukas" nzn kaip dar ji pavadintimazai alyvos ?
http://img134.imageshack.us/img134/8144 ... 367hl5.jpg