Kur, uz kiek? Eclipse 95-96 turbo.
- paulius123
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2
- UžsiregistravoCOLON 2005 05 07, 03:00
Kur, uz kiek? Eclipse 95-96 turbo.
Noriu pasimti eclipse 95-96 metu turbine GS-T. Kur patartumet ieskoti? Cia perziurejau lietuvishkus skelbimu puslapius nieko ispudingo neradau. Turguose irgi abejoju ar galima butu rasti turbo. USA puslapiuose neieshkojau, nesu nei vienos auto ish ten pirkes, butu problematishka nusipirkti manau. Ir realiai uz kiek galima butu paimti nedauzta 95-96 metu?
- paulius123
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 2
- UžsiregistravoCOLON 2005 05 07, 03:00
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
del tu parvarimu ieskok forume ,cia daug jau prasneketa apie muitus ir taram parampaulius123 rašėCOLONYo, kad turbanai beveik visi automatai tai cia nieko gero, daug arkliu i ora pabegaVisai kitas efektas kai mechanika, bet tai uzsi**si ieshkoti tokios. Uz kokia suma jau apsimoka ish statu imti auto? Kiek mazdaug tie visi pargabenimai, muitai ir t.t. kainuoja?

as va nesenai nusipirkau 1995 amerikietiska eclipsa eagle talon tsi. 2.0 turbo. seip traukia neblogai;) man gavos 4500 euru bet manau pigiau galima gaut, nes mane apgavo biski:) o seip pati eclipso ieskojau tai ilgokai, beveik vien automatai su mexaninem sunkiau:( kol kas dar remontuot neteko, tai kaip su detalem amerikietiskom masinom nezinau;)
Smagus aparacteqi rašėCOLONas va nesenai nusipirkau 1995 amerikietiska eclipsa eagle talon tsi. 2.0 turbo. seip traukia neblogai;) man gavos 4500 euru bet manau pigiau galima gaut, nes mane apgavo biski:) o seip pati eclipso ieskojau tai ilgokai, beveik vien automatai su mexaninem sunkiau:( kol kas dar remontuot neteko, tai kaip su detalem amerikietiskom masinom nezinau;)

egisas rašėCOLONSmagus aparacteqi rašėCOLONas va nesenai nusipirkau 1995 amerikietiska eclipsa eagle talon tsi. 2.0 turbo. seip traukia neblogai;) man gavos 4500 euru bet manau pigiau galima gaut, nes mane apgavo biski:) o seip pati eclipso ieskojau tai ilgokai, beveik vien automatai su mexaninem sunkiau:( kol kas dar remontuot neteko, tai kaip su detalem amerikietiskom masinom nezinau;)

Cia tai tikrai nesamoneteqi rašėCOLONegisas rašėCOLON Smagus aparaclabai netgi smagus. tiesa, norejau dar paklaust. kai pirkau masina, man sake kad i amerikietiska galima tik 92 benza pilt, nes kiti kenkia varikliui ar kazkas tokio:). gal kas turit amerikietiskas ir koki pilat?

- TSi
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 376
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 05, 03:00
- AutomobilisCOLON Saab 93
- SkypeCOLON miklusis
- MiestasCOLON London
- CONTACTCOLON
i Talona visad pilu 98teqi rašėCOLONegisas rašėCOLON Smagus aparaclabai netgi smagus. tiesa, norejau dar paklaust. kai pirkau masina, man sake kad i amerikietiska galima tik 92 benza pilt, nes kiti kenkia varikliui ar kazkas tokio:). gal kas turit amerikietiskas ir koki pilat?

TSI
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK
Saab 9-3 Coupe '99 - Saab Flying Team UK
- LtuDsm
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 461
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 09, 06:26
- AutomobilisCOLON 1G Eclipse GS-Turbo
- SkypeCOLON ltudsm
- MiestasCOLON Philadelphia
- CONTACTCOLON
Na statuose galima 1995-96 GST paiimti us 4000-5500 $ manual,automatas pigiau kainuos ant shtukos ar 500, bet neparciau pirkti ash GS-T jai tu ga;voji padaryti is jo kokius 250 AG patarciau imti GS-X Bet toky labai sunku rasti,ash pac pardavineju savo clipsa jau,nes labai nusivyliau,kad turiu 354 AG dynoed at http://www.trubotrix.com
ir 1/4 mylios tik 13.2 sugebejau ispausti, man draugas vienas turi cia 267 98 GSX ir jis 1/4 mylios padare per 12.4 sec.tad jai dragams rosiesi pirkti gs-t zinok net neverta
ir 1/4 mylios tik 13.2 sugebejau ispausti, man draugas vienas turi cia 267 98 GSX ir jis 1/4 mylios padare per 12.4 sec.tad jai dragams rosiesi pirkti gs-t zinok net neverta
T & E GT3076R Ball Bearing Turbo,boost, Oil gauges,255 "Walboro"Fuel Pump,intakeandUICP,"Tial"BOV,"Tial" 44'wastegate,3'exhaust,750cc injectors,GM Maf sensor,Maft Gen II,Dsm Link,Wideband o2,Fidanza3.2clutch kit..