Na nzn, gyvenau Kaune sanaudos kaip rasiau,dabar Osle ir nesikeiciaRubinas rašėCOLONredline atvaziuok i Vilniu, tada suzinosi kokios "kitos realios" tavo sanaudos![]()

Na nzn, gyvenau Kaune sanaudos kaip rasiau,dabar Osle ir nesikeiciaRubinas rašėCOLONredline atvaziuok i Vilniu, tada suzinosi kokios "kitos realios" tavo sanaudos![]()
100 arkliu tai kiek cia kilovatu? 76? jei taip tai mano irgi tokia patiGudJer rašėCOLONBiski yra netiesos sanaudose, kas liecia 1.6.
Ir praleidai motora toki, kaip 1.6i 16v (sohc) su 100AG![]()
Pas mane tokis stovi, sanaudos:
Mieste: ziema 9-10l, vasara 8-9l. Taupiu rezimu galima sutaupyti iki 1 litro kuro.
Uzmiesty 90-100kmh 5.5-6l
Misriai 7-8l.
Sanaudos imtos pagal kai kuriuos saltinius, ir tikrintos praktiskai.
Po kapotu isties daug laisvos vietos, nera sunki, 1100kg, max.greitis 190kmh (ant gamyklinio manualo)
Same shitkeyboard rašėCOLONrealiai man dabar su GDI mieste gaunasi 11l simtui km.... pastoviai vazineju piko metu nedidelius atstumus.... trasoje telpu i norma...
Pas mane 73kWvytukas87 rašėCOLON 100 arkliu tai kiek cia kilovatu? 76? jei taip tai mano irgi tokia patibet kai tik ant duju vazineju tai nezinau ar tiek benzo man surija.. aisku duju ryja man mieste apie 11-12 ziema.. o kelyje 120 vaziuojant mazdaug 10 litru
mano carismiuke tai gerai salonas apsaugotas garso izoliacija.. stovint prie sveisoforo prie laisvu apsuku, atrodo kad variklis nedirba. kad uzgesinta stoviu masinyteLumos rašėCOLONNa va laba visiem carizminiamspagaliau suskaiciau visus 20 psl , apsisvieciau.. Trumpai apie maniske 98metu 1.8 l 85kW sanaudos labai jau shokineja nuo vaziavimo stiliaus, jei pensininkes, pakartosiu - PENSININKES budu vaziuot , galiam sutilpti i 7-8 , vidutinishkai ima man 9-11 (tuoj pasakysiu tixliai kai ishvazinesiu 100km nuo pilno) salonas prastokai kaip ir visu karizmu izoliuotas nuo garso, bet cia nedidele problema, barskejo priekis tai teko pakeist sarnyru gumas , tai dabar jau gerai. Kuom dziaugiuosi tai kad sedanas - tvirta galine palange tinkama aparaturai. Ir seip man grazeni sedanai ir daug retesni, kas irgi neliudina. dideliu remontu neturejes, pravaziavus 250tukst, bet motoras kaip bite duzgia. na aisku dirzeliai keisti ir va zvakes reik jau pasikeist. masina patenkintas nes smagiai rieda, galingumo per akis. Sunku buvo perprast nuo almeros 2.0 dyzelio 55kW prie 85kW benzo
pas mane idomus variantas ishvis: kondishkes nera, klimos ner , borto kompo ner , yra liukas , abs nzn kaip pas kitas carizmas bet irgi ner. Ai vos nepamirsau kad greiciu deze ishmalta, bet jau neverta buv keist tai tik toki remonta dalini padare kad galima vazinet butu, nes kai 3 begi pvz ijungi tai i sonus kliba kaip laisvas
na bet problemu nelabai tas sudaro.
Cia dar nesiskaito kad gera izoliacija. Ir pas mane stovint vietoje nesigirdi ir nesijaucia variklio, taciau vaziuojant aiskiai girdeti padangu triuksmas, vejo pasipriesinimas ir t.t.vytukas87 rašėCOLON mano carismiuke tai gerai salonas apsaugotas garso izoliacija.. stovint prie sveisoforo prie laisvu apsuku, atrodo kad variklis nedirba. kad uzgesinta stoviu masinyte
Cia taikliaiDzhedaj rašėCOLONVisu pirma pradekime nuo to, kad cia Mitsubishi klubas ir mes tikrai nelabai daug zinome apie Peugeot ir tikrai ju nerekomenduosime.
O visu antra tai Peugeot yra ne vienas modelis, todel sunku butu lyginti 106 su Carisma arba 607 su Carisma...
Na cia tikrai ne rodiklisvytukas87 rašėCOLONmano carismiuke tai gerai salonas apsaugotas garso izoliacija.. stovint prie sveisoforo prie laisvu apsuku, atrodo kad variklis nedirba. kad uzgesinta stoviu masinyte
Na matai, viskas priklauso nuo :-panthera- rašėCOLONTaj gal tada kitaip paklausiu, ar Mitsubishi patikima masina, ilgalaike?