kam jis gali nepatiktAudriusGTS rašėCOLONHm, kazin kiek tas automatikos malonumas kainuotu.. O gal pas 3G yra tas navarotas? Niu man taip patiko tas vaizdas, kai viskas uzsidarineja automatiskai!

pas mane cobra signalizacija 2 lygio, yra slapukas, puikiai pasleptas, yra ir tas navarotas kur langai uzsidaro patysAudriusGTS rašėCOLONNa su tuo tai sutinku. Praktiskai renkuosi dabar signalizacija, kuria butu patogiau naudoti.marasco rašėCOLONmano patarimas butu,ka per daug i tai neinvestuok.nes jei jau ims rimti vagiai,tai paims belekokia.o nuo belekokiu chuliganu uztenka ir vidutines.
draugas kad ir kokiam nerealia buvo isidejes,nusvilpe vistiek be vargoPvz kokio lygio turi buti signalke, kad ten buna kartais taip (esu mates), kad islipi is masinos, palieki visus langus, liuka pradarytus, tada paspaudi signalkes knopke ir viskas automatiskai uzsidaro. Beto rinksiuos ta kuri graziau cyps (esu muzikantas)
o pas tave lengvai darinejasi langai? nes pas dauguma jei langas aplytas ar slapias (ranka tenka pastumti stikla uzdarinejant), tai as neisivaizduoju kas gali darytis su tokia signalizacijapelenas rašėCOLONNa pas 1G mano tai yra : ) palieki langus atidarytus ijungiai signalizzacija uz uzsidaro2 ligio bent pas mane (nz tik ar taip buwo ar dare zmogus nes kaip pirkau taip jau buwo )
ar galetum parasyti kur ir uz kiek dejaisi ta signalke?zixelis rašėCOLONpas mane cobra signalizacija 2 lygio, yra slapukas, puikiai pasleptas, yra ir tas navarotas kur langai uzsidaro patysAudriusGTS rašėCOLON Na su tuo tai sutinku. Praktiskai renkuosi dabar signalizacija, kuria butu patogiau naudoti.Pvz kokio lygio turi buti signalke, kad ten buna kartais taip (esu mates), kad islipi is masinos, palieki visus langus, liuka pradarytus, tada paspaudi signalkes knopke ir viskas automatiskai uzsidaro. Beto rinksiuos ta kuri graziau cyps (esu muzikantas)
paskui dar... jei uzvedus atidarai vairuotojo dureles, po kazkurio laiko pradeda cypt, jei su slapuku neperbrauki, taj uzgesta variklis. seip zjbs kad langai uzsidaro
buna bajeriu, kaj draugai sako, eij langus uzdaryt nereik? sakau, NE, ir spust pultelio mygtuka
3G casco uztenka 3 lygio signalkes, nes ir taip pas jas yra gamykliskai imobilaizeris idetasAudriusGTS rašėCOLONIdomu butu suzinoti kokias signalizacijas klubo Eclipsistai 3G turi? Vistiek masiniukai nera seni, tai idomu suzinoti ar daug pinigu tam skyret? Pats zadu detis kazka, tai sakau pasidomesiu kur dejote, uz kiek. Na beabejo drausiu is Kasko..