Cia HAMMERIO ratai tokie negrazusolopitekas rašėCOLONantram linke ratai kazkaip nesiziuri
turetu atrodyt.Mindaugelis rašėCOLONZinau, del to noriu uzdeti tuos is pirmo linko tik juodusidomu kaip atrodytu
nu, nickas ipareigoja tada. ratai hummer'iui galir sueitu visaiDzhedaj rašėCOLONCia HAMMERIO ratai tokie negrazusolopitekas rašėCOLONantram linke ratai kazkaip nesiziuri
Pas Tave 17? originalus nuo sport varinato tik naujesniu metu?olopitekas rašėCOLONturetu atrodyt.Mindaugelis rašėCOLONZinau, del to noriu uzdeti tuos is pirmo linko tik juodusidomu kaip atrodytu
pas mane panasus siek tiek ratai, tik padrozti ir sviesus. ale tamsus pas maniske nu niekaip nesiziuretumasiota tai sviesi
ne 17. 15. as shpikiu "rasta" omeniuj turejauMindaugelis rašėCOLON Pas Tave 17? originalus nuo sport varinato tik naujesniu metu?
Kodel tu manai, jog ant sviesios masinos nesiziuri tamsus ratai? Pvz man Nomad'o ir Swifcio masinytes labai graziai ziurisi (baltos su juodais ratais)olopitekas rašėCOLONturetu atrodyt.Mindaugelis rašėCOLONZinau, del to noriu uzdeti tuos is pirmo linko tik juodusidomu kaip atrodytu
pas mane panasus siek tiek ratai, tik padrozti ir sviesus. ale tamsus pas maniske nu niekaip nesiziuretumasiota tai sviesi
visgi, gal ir buvau neteisusMantas_V6 rašėCOLONolopitekas rašėCOLON Kodel tu manai, jog ant sviesios masinos nesiziuri tamsus ratai? Pvz man Nomad'o ir Swifcio masinytes labai graziai ziurisi (baltos su juodais ratais)
Siaip tas suoliukas stock'inisolopitekas rašėCOLONvisgi, gal ir buvau neteisusMantas_V6 rašėCOLON![]()
![]()
bet suoliukas nuotraukoj tai vez![]()
nekreipkit demesiaus, pas mani tik iskreiptas auto grozio suvokimas
labai gali but. tiksliau, tamsta sako, tamsta zinoMantas_V6 rašėCOLON Siaip tas suoliukas stock'inis
Linksma ir gera idejaolopitekas rašėCOLONlabai gali but. tiksliau, tamsta sako, tamsta zinoMantas_V6 rašėCOLON Siaip tas suoliukas stock'inis
ale bet vis tiek suoliukasbliam, nerasiu daba fotkes... teko matyt: ant suoliuko kazkam linksmu plauciu zmones priklijavo vienkartinius lekste, sakute su peiliu ir stikline. tai daba kaskart pamates suoliuka prisimenu iskart ta foto
as gi ir nesiginciju. kaip tais nesu kompetentingasMantas_V6 rašėCOLON Linksma ir gera ideja![]()
Bet suoliukas ant Evo vis tiek tinka
Kai quitini visada linkus foto ištrink. Jo aš ir galvojau apie matine. Ir netgi bandysiu ant donio ex dureliu jei gausis ir laikys manau ir mašinai bus matinė. Bet čia prie šiltesniu oru.olopitekas rašėCOLONo jei spalva matine daryt?Lukas rašėCOLONGal kadanors ...
[][/url]
ar gal
Mindaugelis rašėCOLONLaba diena mieli fantastikos megejai![]()
Turiu prasyma.![]()
REIKIA, nuo sitos masinos nuimti ratusIr nudazyti juos juodai.
http://i232.photobucket.com/albums/ee30 ... sized1.jpg
TADA, nudazytus juodai ratus uzmauti ant sitos masinos.
http://i232.photobucket.com/albums/ee30 ... sized1.jpg
ACIU JUMS LABAI UZ pagalba![]()
ps, imanomas variantas nudazyti sidabrine masina taip kaip nudazyta zalia masina ir dar nudazyti juodai sidabrines masinos ratus, kaip Jums lengviau