a nebaigsi tu cia savo galanto metytMantas_V6 rašėCOLONJei kada turesiu Evo (o tikiu, kad turesiu), tai visom isgalem stengsiuos, kad ji atrodytu taip:

a nebaigsi tu cia savo galanto metytMantas_V6 rašėCOLONJei kada turesiu Evo (o tikiu, kad turesiu), tai visom isgalem stengsiuos, kad ji atrodytu taip:
Man kazkaip visada imponavo juoda. Nesiginciju, Evuskei tikrai gerai atrodo ir raudona, ir netgi geltona, bet juoda man vis tiek labiausiai "kala". Jei rinkciausi, tai sau jamciau juoda.RV rašėCOLONVa man juodos masinytes patinka, bet vat i evo ziurint ta juoda spalava kaip ir paslepia tam tikras linijas.
Siaip visos jos graziai atorodo, kai stiklai patamsinti, bet "in LT" tai problema.
he he , gynu savo pasirinkima, nes labai sunkiai rinkausi tarp juodos ir raudonos. Siaip pvz. man raudona masinos spalva ne visada patinka, bet evo tai. Kitais zodziais sportiskos masinos raudonos grazios, bet kai kokia eiline vectra raudonos spalvos tai nieko grazaus.
Redz goes faster !
tai pas ta juoda ratai raudonai padailinti fat ir FASTERRV rašėCOLONVa man juodos masinytes patinka, bet vat i evo ziurint ta juoda spalava kaip ir paslepia tam tikras linijas.
Siaip visos jos graziai atorodo, kai stiklai patamsinti, bet "in LT" tai problema.
he he , gynu savo pasirinkima, nes labai sunkiai rinkausi tarp juodos ir raudonos. Siaip pvz. man raudona masinos spalva ne visada patinka, bet evo tai. Kitais zodziais sportiskos masinos raudonos grazios, bet kai kokia eiline vectra raudonos spalvos tai nieko grazaus.
Redz goes faster !
Lukas rašėCOLONAš biškeli nesuprantu kažko arba jūs nesuprantat. Šitam reikalui yra tema nieko rimto. O čia dedamos Non-Mitsubishi nuotraukos.
Riebau, va ciaMantas_V6 rašėCOLONPagalvojau, kad butu visai idomu tureti viena tema, kur butu galima imesti kokiu grazuoliu neMitsubishiu.
Pradziai oranzinis Mustangas:
na pirmam poste temos autorius Mantas Vė šėst apie tai kalbėjo, bet nelabai kas čia jo paiso kaip matauRiebus rašėCOLONLukas rašėCOLONAš biškeli nesuprantu kažko arba jūs nesuprantat. Šitam reikalui yra tema nieko rimto. O čia dedamos Non-Mitsubishi nuotraukos.
kur tu temos pavadinime matai kad butent non mitsubishi
kas seka temą nuo pradžių žino, o dėl to dėjimo ne mitsubishi modelių probelmos nematau, bet gal tvarkingiau būtų sukurti kitą temą kur būtų dedami vien mitsubishi fotoSky'us rašėCOLONNes niekas neziuri pirmu postu, o temoje kaip ir Riebus sake, nera Pabrezta kad negali buti ir mitsai.
riebau, rašyk LietuviškaiRiebus rašėCOLONne manau pakaktu padaryt va taip
o mitsus dedam i jiem skirtu ten tuos unreal akujiet ir tt postus
nerealus vaizdelis gatvejeZEX rašėCOLONOj kaip man jos patinka![]()
Ir grazios ir masinytes![]()