Idomus valytuvu gliukas
- Ukol
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 302
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 17, 14:38
- AutomobilisCOLON Kia Sportage S
- MiestasCOLON Vilnius
Idomus valytuvu gliukas
Vakar pagavau idomu gliuka, niekad tokio nemaciau.
Vaziavau ramiai nieko neliesdamas su ijungtais valytuvais - ant posukio paeme ir sustojo puskely tie valytuvai. Per viduri lango. Kol vaziavau ~200 metru bandziau isjungt/ijungt, pakeist greicius bei laiko intervala tar valymu - "po barabanu". Paspaudziau biski stabdi ir vuale - vel veikia. Kazkas trumpina ar siaip releshkei bloga nuo dregmes? Gal kazkas mate tokius bajerius? Siaip pas mane tie valytuvai turi negera savybe perlietai valyti net pilnai ijungti;/
Vaziavau ramiai nieko neliesdamas su ijungtais valytuvais - ant posukio paeme ir sustojo puskely tie valytuvai. Per viduri lango. Kol vaziavau ~200 metru bandziau isjungt/ijungt, pakeist greicius bei laiko intervala tar valymu - "po barabanu". Paspaudziau biski stabdi ir vuale - vel veikia. Kazkas trumpina ar siaip releshkei bloga nuo dregmes? Gal kazkas mate tokius bajerius? Siaip pas mane tie valytuvai turi negera savybe perlietai valyti net pilnai ijungti;/
Colt CA0 (92, GTI 16v).
- ZyXEL
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 11310
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Lancer Evolution GSR 2011
- SkypeCOLON zyxelis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Idomus valytuvu gliukas
Na galiu tik dėl "lėtumo" pasakyt- tai kad pas mane irgi jie nesimaskatuoja kai nupezę ant max (kaip kitose auto būna), bet tik šiek tiek greičiau "nubėga" į priekį ir lėtokai grįžta atgal 

Mitsubishi Colt 91' 1.5L 12V (C50) - Parduotas
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
Mitsubishi Colt 94' 1.6L 16V (CA0) - Parduotas
Eagle Talon TSi 95' 2.0L+T (D32A) - Parduotas
Lancer Evolution X GSR 2011
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
greičiausia varikliukai jau pavargę, pas mano pirmuką irgi nesimaskatuoja jie kaip išportėje unbilical brothers triušiukai 

- Arturs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 996
- UžsiregistravoCOLON 2007 12 25, 03:02
- AutomobilisCOLON SAAB 9-5
- MiestasCOLON Klaipeda
mano lancery tas pats kartais buna, siaip gasdinantis dalykas, staigiai sustoja, paskui atsigauna.
- `Tadas`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1032
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 08, 11:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 2G
- MiestasCOLON Vilnius
Kazko galinio lango valytuvas atsisake ir nesuprantu del ko.Nei ardziau ka nors,isvis nekishau nagu,visa laika veike normaliai,o pries kelias pradejus lyt ijungiau ir ne krust.Vandeni ant lango tai purshkia.kas cia atsijungt galejo?tikiuosi nereikes nuardyt puse plastmasiu,kad koki jungikli patikrint ar neatsijunge.
Mitsubishi Eclipse 2G GS Juoda
Honda CBR 600cc F4i
Honda CBR 600cc F4i
- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
varikliukas matysis nuėmus bagažinės plastmasę, o kodėl jis neveikia yra keli var. arba prisirinko ten vandes/drėgmės ir trumpina arba perdegė (saugiklis/varikliukas)`Tadas` rašėCOLONKazko galinio lango valytuvas atsisake ir nesuprantu del ko.Nei ardziau ka nors,isvis nekishau nagu,visa laika veike normaliai,o pries kelias pradejus lyt ijungiau ir ne krust.Vandeni ant lango tai purshkia.kas cia atsijungt galejo?tikiuosi nereikes nuardyt puse plastmasiu,kad koki jungikli patikrint ar neatsijunge.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 407
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 06, 20:30
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma EXE
- MiestasCOLON Siauliai
Turiu is as klausimuka: kaip zinia, purskiant vandeni/valikli ant priekinio stiklo, tuo paciu keliom akimirkom isijungia ir valytuvai nuvalydami langa, taip? 
Pas mane, masinai stovint vietoje, purskiant ant lango, valytuvai isijungia porai ciklu, taciau bent kiek riedant/vaziuojant - nebe
(aisku, beda nedidele, ijungi valytuvus ir nuvalo)
Sakau, gal cia taip turi buti?...neprates as prie naujos technikos

Pas mane, masinai stovint vietoje, purskiant ant lango, valytuvai isijungia porai ciklu, taciau bent kiek riedant/vaziuojant - nebe

- Arturs
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 996
- UžsiregistravoCOLON 2007 12 25, 03:02
- AutomobilisCOLON SAAB 9-5
- MiestasCOLON Klaipeda
ciort znajet kaip su tom carismom, bet pas mane jei daugiau uzpurski tai ir pavalo daugiau... stovi ar vazioji, vistiek valo.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 407
- UžsiregistravoCOLON 2007 07 06, 20:30
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma EXE
- MiestasCOLON Siauliai
matomai cia carismu navarotas-kad vaziuojant nepradetu maisytis valytuvai 

- Vaidas_Carisma
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 299
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 05, 21:54
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Carisma
- MiestasCOLON Kaunas
Tikrai neaGudJer rašėCOLONmatomai cia carismu navarotas-kad vaziuojant nepradetu maisytis valytuvai

Carisma 96m 1.9TD Hetchbackas
- Riebus
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 9490
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 13, 03:00
- AutomobilisCOLON Peshkom
- SkypeCOLON Riebus
- MiestasCOLON Anapilis
variantu cieli viencZyXEL rašėCOLONNa galiu tik dėl "lėtumo" pasakyt- tai kad pas mane irgi jie nesimaskatuoja kai nupezę ant max (kaip kitose auto būna), bet tik šiek tiek greičiau "nubėga" į priekį ir lėtokai grįžta atgal

jei letai maskatuojasi tai gali trukti sroves del oksidacijos arba pats motoriukas jau prie mirties
antras labiau tiketinas variantas valytuvo sepetelei per dideli

Lexus IS350 Дас ист фантастишь...
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
Neturejo Matosas problemu nusipirko DSM!
- `Tadas`
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1032
- UžsiregistravoCOLON 2006 10 08, 11:37
- AutomobilisCOLON Eclipse 2G
- MiestasCOLON Vilnius
Buvau siandien plastmase nusiemes,bet nieko ten keisto nemaciau,truputeli paklibinau jungtis,bet veikt nepradejoMatosas rašėCOLONvarikliukas matysis nuėmus bagažinės plastmasę, o kodėl jis neveikia yra keli var. arba prisirinko ten vandes/drėgmės ir trumpina arba perdegė (saugiklis/varikliukas)`Tadas` rašėCOLONKazko galinio lango valytuvas atsisake ir nesuprantu del ko.Nei ardziau ka nors,isvis nekishau nagu,visa laika veike normaliai,o pries kelias pradejus lyt ijungiau ir ne krust.Vandeni ant lango tai purshkia.kas cia atsijungt galejo?tikiuosi nereikes nuardyt puse plastmasiu,kad koki jungikli patikrint ar neatsijunge.

Mitsubishi Eclipse 2G GS Juoda
Honda CBR 600cc F4i
Honda CBR 600cc F4i
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 60
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 01, 19:25
- AutomobilisCOLON MMC Galant 1.8 16V 93`
- MiestasCOLON Klaipeda
- CONTACTCOLON
Kas del letumo, tai kazkada turejau Citrina ir galinio valytuvo asis buvo tiek uzrudyjusi kad nebeustelo jegos pasukti valytuva. Riebokslis pradejo leisti vandeni ir prirudyjo. As ji issiardziau, privariau tepalo ir atsigavo. Del letumo pilnai gali buti kad asis parudyjusi...
ex MMC Galant `93 1.8 16V 93kW
Subaru Legacy '00 2.5 AT
Subaru Legacy '00 2.5 AT
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 16
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 09, 20:43
- AutomobilisCOLON Carisma 1.8 GDI
- MiestasCOLON LTU
dabar su carisma vazineju, nu veikia i rstovint ir ridinejantis ir varinejant..GudJer rašėCOLONTuriu is as klausimuka: kaip zinia, purskiant vandeni/valikli ant priekinio stiklo, tuo paciu keliom akimirkom isijungia ir valytuvai nuvalydami langa, taip?
Pas mane, masinai stovint vietoje, purskiant ant lango, valytuvai isijungia porai ciklu, taciau bent kiek riedant/vaziuojant - nebe(aisku, beda nedidele, ijungi valytuvus ir nuvalo)

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 145
- UžsiregistravoCOLON 2008 04 16, 20:22
- AutomobilisCOLON Protone
- MiestasCOLON Vilnius
mitsu lb daznai galinio valytuvo asele uzrudyja...
Autoelektriko paslaugos, diagnostika....