Grazios masinytes (...man labai patinka, bet ne mitsubishi)
- Basoski
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 2818
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 24, 16:47
- AutomobilisCOLON Eclipse 3G GS
- SkypeCOLON basoskis
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Re: Grazios masinytes (...man labai patinka)
Tiuningas minimalus - pamodifikuotas priekinis bamperis bei uzmauti kokie 19" ratukai, o rezultatas įspudingas 

Saab 9-3 Aero TTiD MY08
Eclipse 3G GS, 01' White pearl Sold
Eclipse 3G GS, 01' White pearl Sold
- Kevinas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 14203
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 06, 03:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 1990 TSi AWD
- SkypeCOLON id: architektas.com
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Buvo Nasas sita idejes: forumas/viewtopic.php?f=1&t=1814&st=0&s ... &start=105
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
sakai minimalus tiuningas? tai kad nelabai, ziurim : ratai, priekinio bamperio lupa. galinio bamperio lupa, posukiai prieki balti, galines faros pakeistos, galinio bamperio insertai, dar langai visi tamsinti. tai kaip ir nelabai minimalu gaunasi man atrodo, bet bl sita tai geraBasoski rašėCOLONTiuningas minimalus - pamodifikuotas priekinis bamperis bei uzmauti kokie 19" ratukai, o rezultatas įspudingas

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
eina sikt...

Saab 900s
JDM STi RA Spec-C (2002) (waitng for customer)
turbo GT (1999) (sold)
waiting WRX or EVO ...
turbo GT (1999) (sold)
waiting WRX or EVO ...
- Jankiz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1943
- UžsiregistravoCOLON 2006 08 21, 21:27
- AutomobilisCOLON '96 ek3 ferio
- MiestasCOLON Vilnius
norma, jis turėjo dardėt winter rally - specialiai jį tam parsivežė
čia jdm berods 

'96 ek3 ferio - project daily car
'93 Lancer 1.6 - SOLD
'97 ej6bėda bėdelė - non ftak gonda - SOLD
'95 Colt 1.3 - sold
'93 Lancer 1.6 - SOLD
'97 ej6bėda bėdelė - non ftak gonda - SOLD
'95 Colt 1.3 - sold
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
uzskaitau kaip masina sita sti, bet grozio tokio tai nesuprantu.
RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
- kasrupi
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1811
- UžsiregistravoCOLON 2008 01 13, 22:09
- AutomobilisCOLON FTO
- SkypeCOLON kasrupi
- MiestasCOLON US Florida
Kaip visada svaigstu apie ta pati

FTO - Fcuk The Others
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
O, Konig HotSwap ratukai 

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Nezinau, geriau jau butu vidus tu ratu nedazytas, kazkaip nesiziuri.
O subaru taikydami i civic'us sugadino imprezas... Tikrai prastai atrodo, nebeturi ankstesnio agresyvumo ir sportiskumo.
O subaru taikydami i civic'us sugadino imprezas... Tikrai prastai atrodo, nebeturi ankstesnio agresyvumo ir sportiskumo.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
Kad subaru Judai ne i cvekus taiko, o apskriytai i hechbekus. Paziurek, kas WRC lyderiauja, ta prasme fokusai, citroenai ir kt. - visi hechbekai. Manau, kad technishkai tokio tipo kebulu pranesumu yra, todel nenoredami atsilikt ir pereina prie hechbeku. Tas pats ir mitsubas, juk hechbeka lanceri jau turi kazkoki koncepta 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Ralis yra ralis, is jo dideliu pajamu nesusikrausi.
Vistiek subaru parduoda daugiau Imprezu ne STI, o paprastu. Todel taikoma su ju kainodara ir kebulo pasikeitimais i civic'u dominuojama rinka, kurioje yra aisku ir daugiau hecbeku.
Vistiek subaru parduoda daugiau Imprezu ne STI, o paprastu. Todel taikoma su ju kainodara ir kebulo pasikeitimais i civic'u dominuojama rinka, kurioje yra aisku ir daugiau hecbeku.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 5203
- UžsiregistravoCOLON 2004 10 19, 03:00
- AutomobilisCOLON Subaru
- MiestasCOLON Vilnius
Naujojoj Imprezoj nieko ispudingo, nei isorei nei viduj, taip gal ji ir vaziuoja kaip jai priklauso bet nebeliko to zavesio
o vat Evushke tai priverte susimastyt ar cia galantas ar evushke
uzskaitom 
o vat Evushke tai priverte susimastyt ar cia galantas ar evushke

Galant'as 2.5 V6 24V parduotas
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Jaguar XJ8 4.0 V8 parduota
Subaru Impreza
Na as vis tik prie savo nuomnes lieku Dzedajau, nors kaip ten is tikro, tik patys gamintojai matyt tezino. Mano logika tai ta, kad tiek apskritai Mitsubishi, tiek Subaru "vizitine kortele" yra ralis. Ir is to seka visi kiti mano pasvarstymai... 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Mano, kaip zmogaus kasdien "ciupinejancio" marketinga, pamastymai butu tokie:Micius rašėCOLONNa as vis tik prie savo nuomnes lieku Dzedajau, nors kaip ten is tikro, tik patys gamintojai matyt tezino. Mano logika tai ta, kad tiek apskritai Mitsubishi, tiek Subaru "vizitine kortele" yra ralis. Ir is to seka visi kiti mano pasvarstymai...
WRX STI yra Subaru "flagman'as", t.y. modelis, kuris tam tikra prasme atstovauja visai markei. Taigi sio modelio sekme ar nesekme daugiau maziau itakoja kitu Subaru modeliu sekme. Pastaraisiais metais Subaru nemazai investiciju skirdavo raliui, taciau kalbant apie WRC - ten jie visiskai prarado savo pozicijas Citroenui ir Fordui. Taigi pristate modeli, kuris yra galingesnis ir lengvesnis, nei pries tai buves, taip pat hatchback'as, nes jie pastaruoju metu valdo WRC ir tikriausiai kaip minejo Micius - "matyt ne siaip sau".
Beje, tokio tipo automobiliu pardavimams labai svarbi JAV rinka, kur hatchback'ai tikrai nera populiari kebulo forma: tarkim paemus net ir tokius modelius, kaip Civic, Focus, atitinkamos klases Toyotas - ten dazniau sutiksim ne hatchback'us bet sedanus ar coupe. Be to JAV vartotojams nusispjaut ant WRC, jie net nezino, kas cia per daiktas. Is to galim daryt isvada, kad Subaru tikrai stiprina savo pozicijas WRC ir Europoje ir siek tiek maziau demesio skiria JAV rinkai, kur hetzbekai daug maziau populiarus nei EU.
Mitsubishi gi politika atvirkstine: jie net neturi savo gamyklines WRC komandos, Evo X isliko sedanu, tapo sunkesne, taciau prikimsta komforto irangos - kas daug labiau tinka amerikonams ir maziau tinka WRC. Zodziu nors EvoX ir STI lieka tiesioginiais konkurentais paprastam vartotojui - ju marketingo strategija nuo siu metu skiriasi is esmes.
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
logiškaMantas_V6 rašėCOLONMano, kaip zmogaus kasdien "ciupinejancio" marketinga, pamastymai butu tokie:Micius rašėCOLONNa as vis tik prie savo nuomnes lieku Dzedajau, nors kaip ten is tikro, tik patys gamintojai matyt tezino. Mano logika tai ta, kad tiek apskritai Mitsubishi, tiek Subaru "vizitine kortele" yra ralis. Ir is to seka visi kiti mano pasvarstymai...
WRX STI yra Subaru "flagman'as", t.y. modelis, kuris tam tikra prasme atstovauja visai markei. Taigi sio modelio sekme ar nesekme daugiau maziau itakoja kitu Subaru modeliu sekme. Pastaraisiais metais Subaru nemazai investiciju skirdavo raliui, taciau kalbant apie WRC - ten jie visiskai prarado savo pozicijas Citroenui ir Fordui. Taigi pristate modeli, kuris yra galingesnis ir lengvesnis, nei pries tai buves, taip pat hatchback'as, nes jie pastaruoju metu valdo WRC ir tikriausiai kaip minejo Micius - "matyt ne siaip sau".
Beje, tokio tipo automobiliu pardavimams labai svarbi JAV rinka, kur hatchback'ai tikrai nera populiari kebulo forma: tarkim paemus net ir tokius modelius, kaip Civic, Focus, atitinkamos klases Toyotas - ten dazniau sutiksim ne hatchback'us bet sedanus ar coupe. Be to JAV vartotojams nusispjaut ant WRC, jie net nezino, kas cia per daiktas. Is to galim daryt isvada, kad Subaru tikrai stiprina savo pozicijas WRC ir Europoje ir siek tiek maziau demesio skiria JAV rinkai, kur hetzbekai daug maziau populiarus nei EU.
Mitsubishi gi politika atvirkstine: jie net neturi savo gamyklines WRC komandos, Evo X isliko sedanu, tapo sunkesne, taciau prikimsta komforto irangos - kas daug labiau tinka amerikonams ir maziau tinka WRC. Zodziu nors EvoX ir STI lieka tiesioginiais konkurentais paprastam vartotojui - ju marketingo strategija nuo siu metu skiriasi is esmes.

Saab 900s
turbo GT (1999) (sold)
waiting WRX or EVO ...
turbo GT (1999) (sold)
waiting WRX or EVO ...