Garso aparaturos montavimas
Garso aparaturos montavimas
Sveiki,
Sugalvojau, jog visai noreciau, kad mano mitsas butu siek tiek "dainingesnis". Kadangi originalus garsiakalbiai vidutiniais ir aukstais dazniais groja pakankamai, reikia patobulinti apatiniaja zemuju dazniu juosta. Taigi trumpai tariant ieskau subo:)
Pati suba nusipirksiu, stiprintuva irgi. Islieka problema - viso to grozio sumontavimas. Siaip galiu sakyti nemazai nusimanau elektrotechnikoj, taciau kadangi masina nera sena ir joje yra man daug nepazystamu sistemu, pats montuoti nelabai noriu.
Klausimas:
Uz kiek ir KUR gali man pajungti aparatura? (konkreciai: laido pajungimas prie akumo, saugiklio pajungimas, laido pravedimas, stiprintuvo primontavimas bagazineje) Mane aisku domintu kuo pigesnis variantas. Beje kaip manote, ar apsimoka moketi brangiau ir montuotis labai rimtuose servisuose ar galima sioje vietoje sutaupyti ir darbus pasidaryti paprastame specializuotame servise?
P.S. Veiksmas Vilniuje.
Sugalvojau, jog visai noreciau, kad mano mitsas butu siek tiek "dainingesnis". Kadangi originalus garsiakalbiai vidutiniais ir aukstais dazniais groja pakankamai, reikia patobulinti apatiniaja zemuju dazniu juosta. Taigi trumpai tariant ieskau subo:)
Pati suba nusipirksiu, stiprintuva irgi. Islieka problema - viso to grozio sumontavimas. Siaip galiu sakyti nemazai nusimanau elektrotechnikoj, taciau kadangi masina nera sena ir joje yra man daug nepazystamu sistemu, pats montuoti nelabai noriu.
Klausimas:
Uz kiek ir KUR gali man pajungti aparatura? (konkreciai: laido pajungimas prie akumo, saugiklio pajungimas, laido pravedimas, stiprintuvo primontavimas bagazineje) Mane aisku domintu kuo pigesnis variantas. Beje kaip manote, ar apsimoka moketi brangiau ir montuotis labai rimtuose servisuose ar galima sioje vietoje sutaupyti ir darbus pasidaryti paprastame specializuotame servise?
P.S. Veiksmas Vilniuje.
Galant 98 2.5L (V6 24 165AG)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Pravesti laida nuo akumo su saugikliu iki bagazhines ir ten prijungti stiprintuva sugebetu manau kiekvienas turintis kaire ir deshine rankas 
Tiesiog reikia surasti per kur ish variklio skyriaus i salona prakishti laida maitinimo, tada grazhiai per kazhkuri shona atkelus kilima dengianti dugna pravesti iki bagazhines

Tiesiog reikia surasti per kur ish variklio skyriaus i salona prakishti laida maitinimo, tada grazhiai per kazhkuri shona atkelus kilima dengianti dugna pravesti iki bagazhines

'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Nasas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1985
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 28, 03:00
- AutomobilisCOLON Acura RSX Type-S
- MiestasCOLON Alytus
na originalus garsiakalbiai tikrai nieko gero nepagroja...nebent kaip tu sakai "pakankamai"
o suba su stipreku pajungt tai ka, nuo akumo pliusa butinai su saugikliu atvedi, minusa prie korpuso pajungi, linijinius nuo mago iki stipreko atvedi ir suba nuo stipreko pajungi.Beto minejai kad elektrotechnikoj nusimanai...neverta manau varyt kad kokia firma jungtu 

RSX Type-S
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
EX Eclipse 3G GT
EX Eclipse 1G GS
beje kam butinai reikalingas saugiklis juk stiprekas ir taip kiekvienam kanalui turi atskira???Nasas rašėCOLONna originalus garsiakalbiai tikrai nieko gero nepagroja...nebent kaip tu sakai "pakankamai"o suba su stipreku pajungt tai ka, nuo akumo pliusa butinai su saugikliu atvedi, minusa prie korpuso pajungi, linijinius nuo mago iki stipreko atvedi ir suba nuo stipreko pajungi.Beto minejai kad elektrotechnikoj nusimanai...neverta manau varyt kad kokia firma jungtu
o del minusi tai nzn geriau vesk irgi nuo akumo nes man tai negrojo kai nuo korpuso pajungiau

Eclipse 1G Targa (SOLD)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Nu akumo nera jokio tikslo vesti minusa. Mashinos kebulas yra ir taip pakankamai geras laidininkas.
O saugiklis kuo archiau akumo reikalingas tam, kad avarijos ar kitu atveju pazheidus laida, jis neuzhtrumpintu, o tiesiog saugiklis sudegtu....
Gamyklines koloneles niekada nebuna labai kokybishkos, skleidzhia garsus...bet pasikeites i kazhka geresnio skirtuma tikrai pajaustum...
O saugiklis kuo archiau akumo reikalingas tam, kad avarijos ar kitu atveju pazheidus laida, jis neuzhtrumpintu, o tiesiog saugiklis sudegtu....
Gamyklines koloneles niekada nebuna labai kokybishkos, skleidzhia garsus...bet pasikeites i kazhka geresnio skirtuma tikrai pajaustum...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
tai cia tik avarijos atveju reikalingas tas saugiklis nes as taijo neisidejesDzhedaj rašėCOLONNu akumo nera jokio tikslo vesti minusa. Mashinos kebulas yra ir taip pakankamai geras laidininkas.

Eclipse 1G Targa (SOLD)
Nebutinai avarijos atveju. Pvz. mano draugelis buvo stipriakui pliusa prasivedes be saugiklio, tai kazkur ten lievai matyt pravede, ir to pliusinio laido sarvas prasitryne kazkaiptais ir susisieke su kebulu (su "-"), tai masinos salonas tik bishki pasvilo, nes gesintuva greit rado, o jei ne gesintuvas, tai butu supleskejusi. Taigi, geriau jau nejuokauti, ir saugikli visada isideti kuo arciau akumo 

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
viskas ryt varau pirktMicius rašėCOLONNebutinai avarijos atveju. Pvz. mano draugelis buvo stipriakui pliusa prasivedes be saugiklio, tai kazkur ten lievai matyt pravede, ir to pliusinio laido sarvas prasitryne kazkaiptais ir susisieke su kebulu (su "-"), tai masinos salonas tik bishki pasvilo, nes gesintuva greit rado, o jei ne gesintuvas, tai butu supleskejusi. Taigi, geriau jau nejuokauti, ir saugikli visada isideti kuo arciau akumo

Eclipse 1G Targa (SOLD)
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Saugiklis skaichiuojamas yra pagal laido stori ir aparaturos galinguma 
Realiai per daug amperu nebus, sudegs bet koks saugiklis
Svarbu nedeti per mazhai...
http://www.emmanet.lt/Alytus2005/Taisyk ... 202005.pdf