oj hebra tuoj as jum savo pasaka paseksiu..
vienzo viena grazu salta tamsu ryta islindes lenkt ir uzminus bishki tapke, mano masina pradejo baisiai trukciot. nu tada pagalvojau, fak, zvakes arba zvaklaidziai parejo (nes toks neypatingas nezymus trukciojimas buvo jau senokai). kai sukeiciau visas zvakes (galvojau issispres beda, nes zvaklaidziai sveiki, nors laizyk) pokycio jokio nebuvo. kadangi nuo visu purkstuku dirbanciam varikliui nuiminejant po viena fishkes jokio pokycio variklio darbe nebuvo isskyrus antra cilindra, kaip ir tapo aisku, kad beda antram cilindre, greiciausia purkstuke, nes jautiesi, kad varikli pramusa daznai kokiai sekundei dviem penkiom bet po to vel uzgesta tas cilindras. po ultragarsinio purkstuku valymo, jie pradejo blizgeti kaip katino jajca is isores, bet variklio darbo tai esmingai nepakeite, apart to, kad pradejo dazniau pramusinet. tada padarem riebaus siuloma procedura (kuro valikli i cilindrus prilasem, prasukom starteriu ir i apitusti baka kas liko supilem ir davem talonui prasisikt). rezultatas: pradejo dar dazniau pramusinet
i jokias diagnostikas nevariau, nes beprasmiska nuvaryt meistrui, jis man pasakys, kad kazkas su ipurskimu negerai, greiciausiai purkstukas, as jam paplosiu rankytem ir 50-70 litu
toliau..
kadangi tuos purkstukus valyk nevales, jei jie purks nelygiai netolygiai ar kaip nors kitaip skirtingai tai zopa ateis vis tiek kada nors, tai reik varyt i kontora kur ant stendo matuoja purkstuku pralaiduma, spaudima ir kitus parametrus mol. tikriausiai teks ten artimiausiu metu apsilankyt (kazkur prie spaudos rumu vln)
o daba linskmiausia dalis
mano matagonke matyt pabijojo pas daktara eit, tai vakar vakare uzsikure ir dirbo pilnu pajegumu lyg niekur nieko
grizo tik zvakiu/zvaklaidziu sindromas: sutrukciojimas uzminus staigiau tapke
remonto suma iki siol: zvakes (ngk bpr6es): 9 LTL x 4 = 36 LTL plius kura valytojas 14 LTL plius neatpasakojamas dziaugsmas deliotis savo lego kai lauke tamsu, salta ir valgyt norisi