blogai kuriasi eclipse
- Zuikenas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 116
- UžsiregistravoCOLON 2007 04 25, 00:56
- AutomobilisCOLON eclipse 1G
blogai kuriasi eclipse
Ka daryti, kai kuriu salta masina reikia laikyti gaza iki dugno kad uzsikurtu, o paskui kokiu 20 min sildyti kad neuzgestu. Itariu kad kazkas su laisvos eigos varikliuku, o gal dar kazkas?
Re: blogai kuriasi eclipse
gali buti, nes jeigu reikia laikyti paspaudus gazo pedala, rieshkia kitaip oras i varikli nepatenka.Zuikenas rašėCOLONKa daryti, kai kuriu salta masina reikia laikyti gaza iki dugno kad uzsikurtu, o paskui kokiu 20 min sildyti kad neuzgestu. Itariu kad kazkas su laisvos eigos varikliuku, o gal dar kazkas?
Galima pameginti atjungti nafik ta laisvos eigos varikliuka (tokia fyshke blogai pasiekiamoj vietoj prie droselio sklendes) ir kazhkiek atsukti laisvu apsuku reguliavimo varzhta, kad pro ji praeitu daugiau oro - gal uzhteks tuomet.
Bet kadangi sushilus pradeda veikti tai jau mistika truputi, ciuju gali buti SMARKIAI uzhsikishe viskas ten apie ta varikliuka, yra manualas forume kaip ji ishardyt ir ishvalyt

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Zuikenas
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 116
- UžsiregistravoCOLON 2007 04 25, 00:56
- AutomobilisCOLON eclipse 1G
aha skaiciau ta manuala, tai galvoju man ta pati reix pasidaryti. Bet bajeris, nes viskas veike normaliai, apsukos sokinejo bet taip baisiai nebuvo, taciau nutiko avarija, masiniukas stovejo tris savaites ant plytu ir nejudejo, paskui kai suremontavau ir pradejau vaziuoti tai teko ilgokai sildyti kad nebedustu....
paziurek tiklsliau pasiklauysk ar niekur oras neniokscia kai nat salto dirbaZuikenas rašėCOLONaha skaiciau ta manuala, tai galvoju man ta pati reix pasidaryti. Bet bajeris, nes viskas veike normaliai, apsukos sokinejo bet taip baisiai nebuvo, taciau nutiko avarija, masiniukas stovejo tris savaites ant plytu ir nejudejo, paskui kai suremontavau ir pradejau vaziuoti tai teko ilgokai sildyti kad nebedustu....
kazkas pas tave su oro paemimu ar kokia slangute nusimovusi ar stuceriukas per avarija skiles
viska kas su oru susije ziurek ir klausykis..
nes kai uzsila variklis oras patenka kitu keliu..
o saltam reikia gaza nuspaudus laikyti nes labai liesas misinys ..
daug oro patenka i degimo kamera..
na cia mano durna galva mastant
Re: blogai kuriasi eclipse
jeigu tuscios eigos vostuvas butu tai masina gestu it po 20 minuciu atleidus gaza nelikytu tusciu apsuku..Zuikenas rašėCOLONKa daryti, kai kuriu salta masina reikia laikyti gaza iki dugno kad uzsikurtu, o paskui kokiu 20 min sildyti kad neuzgestu. Itariu kad kazkas su laisvos eigos varikliuku, o gal dar kazkas?
cia mano durna galva
na speju kad oro gaudo is kur nereikia o tai girdisi kaip sypstimasZuikenas rašėCOLONzinok nelabai suprantu ka klausydamas tureciau isgirstigal idetum kokia nuotraukele ar manuala kas ten jai galetu buti, nes ta avarija nebuvo lb rimta, sona sulanksciau ir tiek, nei kapoto nei kas po juo lyg ir nepazeidziau
draugas tegu gazuoja o tu slangutes visas judink ir surasi
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- UžsiregistravoCOLON 2007 06 04, 15:27
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Re:
va man ir tas pats.. kaip išsprendei problemą?Zuikenas rašėCOLONnu na**ui db jau isvis nesikuria, manau ne su oro paemimu o degimas pjauna gryba, kuriasi bet nekabina, o po to jauciasi benzino kvapas masinoj
ali būt problema dėl sulūžusios temp. daviklio fiškės/jungiklio?
Mitsubishi Eclipse 2g 99' ex
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...
www.promoservice.lt
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...
www.promoservice.lt