Tai kad ko gero, kad gal ne cia ieskai. Lembda dedama ismetimo koliko patineja dalyje, arba jau ismetimo vamzdyje. Tai nuo ten ir ziurek, kur kokie laidai ateina, ir fyshke kurcommon_hero rašėCOLON gal net ne cia ieskau?
Toki dalyka man teko atjungti ir ismesti isidejus de-cat vamzdi.shafioras rašėCOLONSorry uz neisprusima, bet bukit mieli ir paaiskinkit man ka daro "lamda zondas" ir kas atsitinka kai jis nebeveikia????![]()
![]()
![]()
Man deja jis "parejo", beje kiek jis gali srote kainuot![]()
![]()
Atjungus zonda dega lempute. Savaja fiske teko uztrumpinti, kad nespigintu i akis.miurdock rašėCOLONO gali būti, kad kurį laiką buvus atjungta lambda zondo fiškė rodė CHECK engine, o dabar vėl kai sujungi rodo? nes ir užkūrus variklį ją bandžiau pajungt, apsukos apkildavo lemputė užgesdavo..
Nieko nesupratau.miurdock rašėCOLONHm.. Na dabar ji lyg ir prijungta, išsukus tą, į kurį kišas bėga antifrizas.. Sunku paaiškint.
Galvoju, gal čia bėda kokai komlikavosi, nes kartu ir nesikuria dabar. Keisiu laidus
bet sakau, kol toji fiškė buvo atjungta apsukos 500-600, trauka sumažėjo..
Nezinau apie ka tu cia ir apie kokias lamdas sneki, bet jos po kapotu nelabai rasi ir keiciant trosa nenutrauksi. Lamdos sensorius yra pries katalizatoriu - naujesnese ir po katalizatoriau (dvejose vietose). Manasis deguonies sensorius buvo paciame katalizatoriuje ir fiske buvo po vairuotojo sedyne. Mes ne apie ta pati snekam.miurdock rašėCOLONOk, situacija tokia:
keičiant spidometro trosą šiek tiek nulūžo lamda zondo fiškė: apsukos nukrito, užsidegė CHECK engine.
Bandžiau išsiaiškint kas yra. Arba sutapimas arba ne, bet pradėjo nesikurt. Nusausinęs laidus vieną dieną užkūriau, antrą dieną sunkiai.
Fiškė: pasirodo vienas kontaktas nulūžo, bet šiaip ne taip rodos ją prijungėm. Lemputė vis tiek dega (nors prieš tai ją prilietus stipriau apsukos atsistatydavo varikliui dirbant ir lemputė užgesdavo).
taigi, sunkiai pavyksta užkurt, po ilgo kankinimo apsukos vos laikos 500-600.
Idomu, ar pakeitus laidus problema išsispręs, ar vis tik sutapimas čia ir dar koks lamda zondo ar kaip spėjo aplinkiniai kelnių trūkimo atvejis..
maniau, kad as vienas pervargau po sunkios darbo dienos.Micius rašėCOLONPala pala, prie ko cia antifryzas ?
is kur istraukei, kad ten lambda?miurdock rašėCOLONPadarysiu ryt foto ir imesiu kur ta fiškė, dėl jos ir nesusišnekam