O kazin dar turi tas plastmaskes, kur prie halogenu statosi? Pas mane vienos truksta, tai pajamciau.Dzhedaj rašėCOLONBeje, Tauragej ardomas galantas tikrai VR4
Priekinis bamperis suluzes gal 3 vietose, bet, manau, sutvarkomas, nes gabalai neistrupeje, priesrukines sveikos.
Salone ten praktiskai nieko gero nera, vienintelis vertas demesio daiktas - variklis
GALANT
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Re: GALANT
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Dar turejo, abi, ir halogenai dar jose sveiki buvoMantas_V6 rašėCOLONO kazin dar turi tas plastmaskes, kur prie halogenu statosi? Pas mane vienos truksta, tai pajamciau.

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
O tai jis ten su dviem turbinom kaip priklauso ?Dzhedaj rašėCOLONBeje, Tauragej ardomas galantas tikrai VR4
Priekinis bamperis suluzes gal 3 vietose, bet, manau, sutvarkomas, nes gabalai neistrupeje, priesrukines sveikos.
Salone ten praktiskai nieko gero nera, vienintelis vertas demesio daiktas - variklis
idomu kiek noretu reiks pasukti

- Matosas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 14583
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 16, 03:00
- AutomobilisCOLON Ealge Talon TSI AWD
- MiestasCOLON Sostinė
- CONTACTCOLON
jie ten nelabai gaudosi, aš skambinau tai kaina sakė nuo 700 iki 2000,3000 LTefka777 rašėCOLONO tai jis ten su dviem turbinom kaip priklauso ?Dzhedaj rašėCOLONBeje, Tauragej ardomas galantas tikrai VR4
idomu kiek noretu reiks pasukti

Bet is kitos puses kam tas variklis jei jau as ir taip su savo normaliai negaliu paspausti
nes ratai sukasi vietoje ypac dabar su zieminem padangom.
jei jau toki mestis tada tikrai reikia ir 4wd vaziuokles o jei jau ir keisti vaziuokle
tai jau biski per didelis marazmas
nes ratai sukasi vietoje ypac dabar su zieminem padangom.
jei jau toki mestis tada tikrai reikia ir 4wd vaziuokles o jei jau ir keisti vaziuokle
tai jau biski per didelis marazmas

- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
- AutomobilisCOLON Volvo V50
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
joa jie ten su tuo galantu paklyde, as skambinausi, tai mazdaug, staska mes galanta kazkoki turim? 

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
As vaziuosiu tarpsvenciu i Taurage, man reikia remeliu, kur prie halogenu statosi, jie sake abu turi. Tai jei kam bus noro, galima bus palekt kartu, kelione nekainuosMindaugelis rašėCOLONjoa jie ten su tuo galantu paklyde, as skambinausi, tai mazdaug, staska mes galanta kazkoki turim?
Didelio vaiko dideli žaislai:
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
ziurint kuria diena galvoji, siaip noreciau prisijungti nes man irgi reiketu keliu smulkmenuMantas_V6 rašėCOLONAs vaziuosiu tarpsvenciu i Taurage, man reikia remeliu, kur prie halogenu statosi, jie sake abu turi. Tai jei kam bus noro, galima bus palekt kartu, kelione nekainuosMindaugelis rašėCOLONjoa jie ten su tuo galantu paklyde, as skambinausi, tai mazdaug, staska mes galanta kazkoki turim?

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Toliau, manau, sekmingai PM susitarsit 
Jei reikia salono smulkmenu, tai jis ten mazdaug apardytas apdraskytas, stiklai kazkokie sudauzyti i vidu sudeti...

Jei reikia salono smulkmenu, tai jis ten mazdaug apardytas apdraskytas, stiklai kazkokie sudauzyti i vidu sudeti...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
Šiandien pasižiūrėjau priekinius diskus ir kaladėles. Diskai atrodo tiesiai sukasi, jokio švankavimo, bet kaladėlės jau normaliai padilusios. Gal sakau dėl kaladėlių sudilimo dreba stabdant?
GALANT(7) 2.5, V6, 24v,
163 AG.
163 AG.
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
na va nauja pora kaliosu pas mane islindo...
kai prasidejo minusas, ryte, ar visa diena pastovejus, uzkurus masina po puses minutes darbo uzsidega piltuvelis, toks kaip tepalo, tik geltonas ir ne prie visu lempuciu o spidometro desniam virsutiniam kampe.. padirbus pora minuciu jis uzgesta irdaugiau nebeuzsidega... Kas tai galetu but? Gal kas esat susidure ir isivaizduojat?
teaplo lempute su tokiu paciu piltuveliu yra apacioje raudoname fone, ji normaliai uzsidega ijungus degima ir po to uzgesta..
kai prasidejo minusas, ryte, ar visa diena pastovejus, uzkurus masina po puses minutes darbo uzsidega piltuvelis, toks kaip tepalo, tik geltonas ir ne prie visu lempuciu o spidometro desniam virsutiniam kampe.. padirbus pora minuciu jis uzgesta irdaugiau nebeuzsidega... Kas tai galetu but? Gal kas esat susidure ir isivaizduojat?

teaplo lempute su tokiu paciu piltuveliu yra apacioje raudoname fone, ji normaliai uzsidega ijungus degima ir po to uzgesta..

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Raudona - tepalo slegis.
Geltona - tepalo lygis turetu buti
Pas mane sitam galante nesidegioja, o senajam tai vos nukrisdavo pora milimetru zemiau max - pradedavo degti...
Geltona - tepalo lygis turetu buti

Pas mane sitam galante nesidegioja, o senajam tai vos nukrisdavo pora milimetru zemiau max - pradedavo degti...
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
na kai uzpyliau naujus tepalus buvo vos vos virs MAX, dbr pralekus 6000km nukrito na gal siek tiek zemiau MAX..
tai realiai cia gal tada nieko blogo..
tiesiog per jautriai reaguoja davikliai i lygi
mane jau veda is kantrybes, diena pries pazaidus su rankiniu uzsidege ABS... pastabdinejus uzgeso.. tikiuosi ilgam... tfu tfu tfu..
Ai tiesa dar vienas klausimas, labai idomu su gazu, na jis siek tiek persigazuoja, isibegeji, mini sankaba mest aukstesne pavara ir toks buna truputi apsuku uzsilaikymas ir tik paskui krenta..
Koja mano ne medine, zinau kad taip neturi but.. ai dar vaziuojant kartais jei atleidi gaza tai ispradziu masina noriai vaziuoja i prieki tik po to pradeda variklis stabdyt ir krist apsukos
Gal kas irgi esat su panasiom idomybem susidure
toliau... kazkas zyzia variklio skyriuje.. reaguoja i gaza tas zyzimas.. Mitsubishi centras galvojo jog tai vienas itempejas, pakeitem, jis buvo nekeistas, zyzimas toliau tesiasi.. Bet uzkurus siek tiek pastovejusia, ar salta masina jo nebuna, tik kazkiek pavaziuoji ir atsiranda..
gal irgi kas turi minciu?

mane jau veda is kantrybes, diena pries pazaidus su rankiniu uzsidege ABS... pastabdinejus uzgeso.. tikiuosi ilgam... tfu tfu tfu..

Ai tiesa dar vienas klausimas, labai idomu su gazu, na jis siek tiek persigazuoja, isibegeji, mini sankaba mest aukstesne pavara ir toks buna truputi apsuku uzsilaikymas ir tik paskui krenta..

toliau... kazkas zyzia variklio skyriuje.. reaguoja i gaza tas zyzimas.. Mitsubishi centras galvojo jog tai vienas itempejas, pakeitem, jis buvo nekeistas, zyzimas toliau tesiasi.. Bet uzkurus siek tiek pastovejusia, ar salta masina jo nebuna, tik kazkiek pavaziuoji ir atsiranda..

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
Manau dzedajus daug maz paaiskino, kodel te ir kas. As irgi manau, kad tiesiog dacikas bishki per jautrus, ipac kai dabar tepalas saltas ir klampesnis, tai ir istasko jo gal daugiau, ir lygis santykinai labiau karteryje pakrentaMindaugelis rašėCOLON na kai uzpyliau naujus tepalus buvo vos vos virs MAX, dbr pralekus 6000km nukrito na gal siek tiek zemiau MAX..tai realiai cia gal tada nieko blogo..
tiesiog per jautriai reaguoja davikliai i lygi
![]()

Kol tu zais su rankiniu, tol abs ir neveiksMindaugelis rašėCOLON mane jau veda is kantrybes, diena pries pazaidus su rankiniu uzsidege ABS... pastabdinejus uzgeso.. tikiuosi ilgam... tfu tfu tfu..![]()

Jei gazas trosu, gal kur pasala troselis ir kliuna. O jei ne, tai gal kazkoks dacikas bishki prie zemesniu temperaturu pasidaro labiau "inertiskas", ir ne taip greitai jam "daeina", kad tapke jau nuimta nuo pedaloMindaugelis rašėCOLON Ai tiesa dar vienas klausimas, labai idomu su gazu, na jis siek tiek persigazuoja, isibegeji, mini sankaba mest aukstesne pavara ir toks buna truputi apsuku uzsilaikymas ir tik paskui krenta..Koja mano ne medine, zinau kad taip neturi but.. ai dar vaziuojant kartais jei atleidi gaza tai ispradziu masina noriai vaziuoja i prieki tik po to pradeda variklis stabdyt ir krist apsukos
Gal kas irgi esat su panasiom idomybem susidure
![]()

Tai jei reaguoja i gaza, tai kazkas is besisukanciu detaliu/elementu, kuriu sukimasis priklauso nuo variklio apsuku. Aisku, gali ir kokia rele zyst, buna juk ciuduMindaugelis rašėCOLON toliau... kazkas zyzia variklio skyriuje.. reaguoja i gaza tas zyzimas.. Mitsubishi centras galvojo jog tai vienas itempejas, pakeitem, jis buvo nekeistas, zyzimas toliau tesiasi.. Bet uzkurus siek tiek pastovejusia, ar salta masina jo nebuna, tik kazkiek pavaziuoji ir atsiranda..gal irgi kas turi minciu?

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Aciu Miciau uz issamius atsakymus
Na gazas manau yra elektroninis, bet tik manau dabar net susimasciau
Na reix krapstytis kazkada, gal garaza pasisildzius, nes pas musiskius mestrus jau nekyla rankos varyti..
Tai vat lyg ir visi itempejai pakeisti, dirzeliai pakeisti.. man jau blogiausios mintys, gal tai siurblys? tepalo ar kuro... nes nu toks idomus zyzimas... na dar bandysiu nuvaryt i atstovybe, ne veltui as ten tiek pinigu palikau..

Jei gazas trosu, gal kur pasala troselis ir kliuna. O jei ne, tai gal kazkoks dacikas bishki prie zemesniu temperaturu pasidaro labiau "inertiskas", ir ne taip greitai jam "daeina", kad tapke jau nuimta nuo pedalo
Na gazas manau yra elektroninis, bet tik manau dabar net susimasciau

Tai jei reaguoja i gaza, tai kazkas is besisukanciu detaliu/elementu, kuriu sukimasis priklauso nuo variklio apsuku. Aisku, gali ir kokia rele zyst, buna juk ciudu
Tai vat lyg ir visi itempejai pakeisti, dirzeliai pakeisti.. man jau blogiausios mintys, gal tai siurblys? tepalo ar kuro... nes nu toks idomus zyzimas... na dar bandysiu nuvaryt i atstovybe, ne veltui as ten tiek pinigu palikau..

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750