audrellis rašėCOLONo mano carismutes jau neberanebetaisoma vargsele
bet vistiek noriu pasidziaugti jog labai saugi masina..belekoki smugi atlaike,,o suzeisto nei vieno..
man visai nesiziuriGudJer rašėCOLONO kuo tau blogs sedanas? su spoileriuku, gerais ratais graziai ziurisiZND007 rašėCOLONradau galu gale GYVAI ta rimciausia Carismos modeli tik gaila sedanas.
http://www.clubemitsubishi.com/forum/vi ... 14&start=0
bet vistiek noriu pasidziaugti jog labai saugi masina..belekoki smugi atlaike,,o suzeisto nei vieno..
man tai rigi reiketu keleto smulkmenu ;/Vaidas_Carisma rašėCOLONaudrellis rašėCOLONo mano carismutes jau neberanebetaisoma vargsele
I lauzyna jau isvezei? gal kas sveiko is daliu buvo like? sedanas ar hechbekas?
NE VISOSrymka rašėCOLONvisos carismos buvo ir yra su reno varikliais, o tas DI D tai tik akiu dumimas, plius greiciu deze tai volvo. galit i bet kuri servisa nuvaryti ir jum ta pati pasakys.
nes man DARE REMONTA VARIKLIO DID tai pirkau lagunos varikli ir idejo.
Nesamone tu cia kazkokia paraseirymka rašėCOLONvisos carismos buvo ir yra su reno varikliais, o tas DI D tai tik akiu dumimas, plius greiciu deze tai volvo. galit i bet kuri servisa nuvaryti ir jum ta pati pasakys.
nes man DARE REMONTA VARIKLIO DID tai pirkau lagunos varikli ir idejo.
rymka rašėCOLONvisos carismos buvo ir yra su reno varikliais...
as turejau omeni kad visos dyzelines carismos yra su reno varikliaiGudJer rašėCOLONKad dyzelis, zinau, bet tarp carismu yra ir benzininiurymka rašėCOLONvisos carismos buvo ir yra su reno varikliais...