reiškia aš irgi senisRiebus rašėCOLONnieko nera geriau uz clean sleeperivisi kas megsta tuos zaisliukus sudukus ant masinos anksciau ar veliau suprasit ka mes seniai bezdaliai turim raumeny
nomad respects

reiškia aš irgi senisRiebus rašėCOLONnieko nera geriau uz clean sleeperivisi kas megsta tuos zaisliukus sudukus ant masinos anksciau ar veliau suprasit ka mes seniai bezdaliai turim raumeny
nomad respects
pamatysi mane mieste (nesvarbu ar su talonu ar su kapiecu) sužinosiZND007 rašėCOLONpaaiskinkite man durnam ka tas sleeper reishkia??
nu vaMatosas rašėCOLONpamatysi mane mieste (nesvarbu ar su talonu ar su kapiecu) sužinosiZND007 rašėCOLONpaaiskinkite man durnam ka tas sleeper reishkia??
ZND007 rašėCOLONpaaiskinkite man durnam ka tas sleeper reishkia??
ZND007 rašėCOLONnu tada mano masina irgi sleeperis tik sakykim mini sleeper
Na čia tik amerikiečiai ir tesugeba ir didžiulio variklio išgaut tiek mažai AGegisas rašėCOLONVariantas liaudžiai turbūt bus su 3L. varikliu ir 110kw tipine "sportine" amerikietiska masina
Fever rašėCOLONNa čia tik amerikiečiai ir tesugeba ir didžiulio variklio išgaut tiek mažai AGegisas rašėCOLONVariantas liaudžiai turbūt bus su 3L. varikliu ir 110kw tipine "sportine" amerikietiska masina
buvau rades dabar neatsimenu kokiam saite Vokietijoj carisma su 200 ar 220 arklioRiebus rašėCOLONZND007 rašėCOLONnu tada mano masina irgi sleeperis tik sakykim mini sleeper
ka shlyperis butu reik biski galios daugiau turet bet kad butu plika akim nepastebima ana zinoma dazniausiai IC labai akis bado bet is sono privaziavus niekas neisduoda nebent varuotojo ironiska sypsena
ankščiau būdavoegisas rašėCOLONAciu dievui, kad benzinas pigus