Tai nieko tokio, tik po 2-3 metų ar 50-60 tūkst. km. reiktų vėl pasikeisti.auryte rašėCOLONoch tu velnias, o as sau melyno prisipyliau tika, ir va suzinau kad jis visai nekox
Nenorėjau klaidint, bet rašiau tik ką pats turguj mačiau ir kokį antifrizą pirkau. Tiesa, kad spalva dabar ne požymis, nes to paties aušinimo skysčio galima nusipirkt kokios nori spalvos. Tačiau turguj visgi pagal mano aprašymą kurį laiką orientuotis galima.vaidas rašėCOLONKa jus cia klaidinat zmones, melynas mat eda aliuma, tas melynas antifrizas geru firmu yra dar geresnis nei zalias. Reiktu skirt du dalykus: taj rusiska tosola ir antifriza. Taj ne vienas ir tas pats. O as galiu nuo saves uzrekomenduot HEPU antifriza arba koncentrata, kuris beje irgi melynos spalvos.
Gali ir maišyti, bet tada jo tarnavimo laiką sutrumpini arba bent jau neprailgini. Tarnavimo laiką reikia suprast kaip tepimo ir apsaugos nuo korozijos garantiją.auryte rašėCOLONciuju mano pats prasciausias visvien, man pasake kad jokio skirtumo koki pilti.. tai maz ji kada reiks nuleisti, ir geresnio uzsipilti.. :/ o maisyti negalima ane?
Ta as ir pats zinau, tik gal ten man tos minties aname poste nelabai pavyko perteikt, esme ta, kad deja vis daugelis nepaliauja bet kokio melyno (ir ne tik) ausinimo skyscio tosolu vadint is kur ir kyla veliau mintis, kad kas melyna tas blogai. Ir mpegai ne tave omeny turejau, kaip sakiau kad zmones klaidinatmpegas rašėCOLON Beje, tosolas yra prekės vardas, o ne aušinimo skysčio rūšis. Jis, kaip ir HEPU, yra antifrizas arba aušinimo skystis.
Taikavaidas rašėCOLONTa as ir pats zinau, tik gal ten man tos minties aname poste nelabai pavyko perteikt, esme ta, kad deja vis daugelis nepaliauja bet kokio melyno (ir ne tik) ausinimo skyscio tosolu vadint is kur ir kyla veliau mintis, kad kas melyna tas blogai. Ir mpegai ne tave omeny turejau, kaip sakiau kad zmones klaidinatmpegas rašėCOLON Beje, tosolas yra prekės vardas, o ne aušinimo skysčio rūšis. Jis, kaip ir HEPU, yra antifrizas arba aušinimo skystis.tebunie taika
Cia prie raudonu kategorijosRubinas rašėCOLONO pas mane masinoje yra ruzavasTai cia prie kurios kategorijos?