Vel del generatoriaus :/
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- UžsiregistravoCOLON 2007 10 04, 18:49
- MiestasCOLON Klaipeda
Vel del generatoriaus :/
Kaip manot ar tiks generatorius nuo lancerio 95 metu paprasto dyzelio i galanta 96 metu turbo dyzeliuka?
Galant 2.0 TD 1996
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Re: Vel del generatoriaus :/
nezinau ar nuo lancerio tiks, bet i savo 95m TD buvau idejes nuo senesnio modelio dyzelinio galanto. Tik reik imti ir stabdziu siurbliuka su juo.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
nu jo, as su visu siurbliuku keisiu, nes ir tas pas mane suvarytas...Sako, kad varikliai ju vienodi visi, bet wa idomu kaip ten su virtinimo taskais bus ir fiskemtaxistas rašėCOLONnezinau ar nuo lancerio tiks, bet i savo 95m TD buvau idejes nuo senesnio modelio dyzelinio galanto. Tik reik imti ir stabdziu siurbliuka su juo.

Galant 2.0 TD 1996
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Reik imti abu ir ziuret ar vienodi.Galant 2.0 TD rašėCOLONnu jo, as su visu siurbliuku keisiu, nes ir tas pas mane suvarytas...Sako, kad varikliai ju vienodi visi, bet wa idomu kaip ten su virtinimo taskais bus ir fiskemtaxistas rašėCOLONnezinau ar nuo lancerio tiks, bet i savo 95m TD buvau idejes nuo senesnio modelio dyzelinio galanto. Tik reik imti ir stabdziu siurbliuka su juo.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
Nu jo paziuret tai paziuresiu, bet galvojau gal kasnors kazka panasaus jau yra bandes daryt..taxistas rašėCOLONReik imti abu ir ziuret ar vienodi.Galant 2.0 TD rašėCOLON nu jo, as su visu siurbliuku keisiu, nes ir tas pas mane suvarytas...Sako, kad varikliai ju vienodi visi, bet wa idomu kaip ten su virtinimo taskais bus ir fiskem
Galant 2.0 TD 1996
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Na kiek as randu pagal japancats.ru, 92-96m lancerio dyzelio ir >96 metu galanto generatoriai skiriasi.
Gali ir pats ten pasinagrineti schemas ir daliu numerius.
Gali ir pats ten pasinagrineti schemas ir daliu numerius.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
Ane
blogai tada...
nu paziuresiu vietoj ar tiks ar ne.Dekui uz info.

Galant 2.0 TD 1996
prie to pacio generatoriaus, tik pas mane 2.0 benzinas 97m galanterija. auto jau pas elektrikus sake parkrauna generatorius iki 16. nuvariau nes valytuvai itartinai greit pradejo valyti ir ABS lempute tai uzsidega tai uzgesta kaip kaledine. gal zinote kiek generatorius kainuotu.
Mitsubishi Galant 97
Japonas
Japonas
- gedis44
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 144
- UžsiregistravoCOLON 2007 10 07, 21:07
- AutomobilisCOLON Mitsubishi lancer.Nissan primera
- SkypeCOLON gaizowskii
- MiestasCOLON Kauno raj.Babtai
Kaina nemaza.Neseniai bendradarbis mazdai 1988m. keite,tai 150LT mokejo srote..Kiek tau kainuos nzn.
Nissan Primera 2.0i 92m.benzas-dujos
NeĮsitikinai-NElenk!!!
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
Normaliai tau kainuos tas generatorius...Nes pas tave ne dyzelis tai nera siurbliuko kartu. Wa as ieskau tai man apie 900 kainuoja, gal uz 600-700 paimsiu. Cia naujas. O lauzyne 350-400 praso .Rolka rašėCOLONprie to pacio generatoriaus, tik pas mane 2.0 benzinas 97m galanterija. auto jau pas elektrikus sake parkrauna generatorius iki 16. nuvariau nes valytuvai itartinai greit pradejo valyti ir ABS lempute tai uzsidega tai uzgesta kaip kaledine. gal zinote kiek generatorius kainuotu.

Galant 2.0 TD 1996
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
tu vln nebuni? Kazkur turejau tel numeri zmogelio kuris vezdavo detales japonams. Pats is jo daug emiau daliu. Jei reiks- galesiu paieskot num.
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
Nu siaip retai bunu, bet wa si savaitgali busiu. Ir siaip draugu daug vilniuj yra, tai galetu jie padet jei ka nors paziuretum.taxistas rašėCOLONtu vln nebuni? Kazkur turejau tel numeri zmogelio kuris vezdavo detales japonams. Pats is jo daug emiau daliu. Jei reiks- galesiu paieskot num.
Galant 2.0 TD 1996
elekrikai sutvarke jau, tai nulupo su visais darbais 300. 

Mitsubishi Galant 97
Japonas
Japonas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
Zodziu, uzsakiau nauja.Kaina su visu siurbliu apie 650 Lt. Pats generorius aisq ne japoniskas...bet duoda garantija 18 men firma.Manau geriau negu pirkti is lauzyno uz 350-400 ir nezinia ka nusipirksi...Uziknisau su tuom generatorium tiesa sakant.. 

Galant 2.0 TD 1996