Kaip manot, ar verta ieskoti srote mazojo galinio stiklo (vairuotojo puses), ar nesukt galvos ir deti nauja? Gal kas ka pasiulysit

O galine mago dali imanoma rasti (JVC KD-G722)? Ar tikimybe --> 0?
As piktas

Nezinau, kaip su Galantu, bet su Honda buvo taip, kad tas galinis stikliukas eina su visom gumom ir yra didelis deficitas, tikiuosi su Galantu taip nebus. Uzuojauta del patirtu nuostoliuRiko rašėCOLONSveiki!
Kaip manot, ar verta ieskoti srote mazojo galinio stiklo (vairuotojo puses), ar nesukt galvos ir deti nauja? Gal kas ka pasiulysit
O galine mago dali imanoma rasti (JVC KD-G722)? Ar tikimybe --> 0?
As piktas
Dekui.Mantas_V6 rašėCOLON Nezinau, kaip su Galantu, bet su Honda buvo taip, kad tas galinis stikliukas eina su visom gumom ir yra didelis deficitas, tikiuosi su Galantu taip nebus. Uzuojauta del patirtu nuostoliu
Kai nervai atslugs, ieskosiu mages, kol kas pats dainuosiuMantas_V6 rašėCOLONTai daba mages ieskosi?
Dekui, siaip ne pirmas man jau kartas. Bet kai prisimenu pirmaji tai tada buvo sokas, praejo kokia minute turbut kol dasilo kad tikrai apvoge ir mago niekur masinoje nera, nors buvau palikes po sedyne. Dabar reagavau pakankamiai ramiai, bet vis tiek uzknisa.gedis44 rašėCOLONUzjauciu Riko.Ir dar nereikia buti ir mums patiems abejingiems.Kitas nors ir mato ka itartino,bet apsimeta kad nemato.
Nu ir nafig...Riko rašėCOLON...tai palikau gretimoje aiksteleje kur beveik niekada paprastai nestatau. O ten kaip tycia po pietu ekskavatorius rause griovi ir su kausu perdauze mano masinos gala -- teks tvarkyti bagazines dangti ir desini galini sparna. Gerai kad mentam patys paskambino ir zada atlyginti nuostolius.gedis44 rašėCOLONUzjauciu Riko.Ir dar nereikia buti ir mums patiems abejingiems.Kitas nors ir mato ka itartino,bet apsimeta kad nemato.
Jau kai nesekasi tai nesekasi iki galo
Gerai kad bent patys paskambinoRiko rašėCOLONDekui, siaip ne pirmas man jau kartas. Bet kai prisimenu pirmaji tai tada buvo sokas, praejo kokia minute turbut kol dasilo kad tikrai apvoge ir mago niekur masinoje nera, nors buvau palikes po sedyne. Dabar reagavau pakankamiai ramiai, bet vis tiek uzknisa.gedis44 rašėCOLONUzjauciu Riko.Ir dar nereikia buti ir mums patiems abejingiems.Kitas nors ir mato ka itartino,bet apsimeta kad nemato.
O dar siandien pasitvirtino posakis "beda viena nevaiksto". Su salyga kad velavau i darba del stiklo keitimo, aiksteleje neberadau vietos kur masina pastatyt, tai palikau gretimoje aiksteleje kur beveik niekada paprastai nestatau. O ten kaip tycia po pietu ekskavatorius rause griovi ir su kausu perdauze mano masinos gala -- teks tvarkyti bagazines dangti ir desini galini sparna. Gerai kad mentam patys paskambino ir zada atlyginti nuostolius.
Riko rašėCOLONDekui, siaip ne pirmas man jau kartas. Bet kai prisimenu pirmaji tai tada buvo sokas, praejo kokia minute turbut kol dasilo kad tikrai apvoge ir mago niekur masinoje nera, nors buvau palikes po sedyne. Dabar reagavau pakankamiai ramiai, bet vis tiek uzknisa.gedis44 rašėCOLONUzjauciu Riko.Ir dar nereikia buti ir mums patiems abejingiems.Kitas nors ir mato ka itartino,bet apsimeta kad nemato.
O dar siandien pasitvirtino posakis "beda viena nevaiksto". Su salyga kad velavau i darba del stiklo keitimo, aiksteleje neberadau vietos kur masina pastatyt, tai palikau gretimoje aiksteleje kur beveik niekada paprastai nestatau. O ten kaip tycia po pietu ekskavatorius rause griovi ir su kausu perdauze mano masinos gala -- teks tvarkyti bagazines dangti ir desini galini sparna. Gerai kad mentam patys paskambino ir zada atlyginti nuostolius.
Dekui, kaip sakoma visiems pasitaiko, tik kai kuriems dazniaukaunietis rašėCOLONGerai kad bent patys paskambinouzuojauta...
Cia labai idomiai buvo, policija dalyvavo tik telefonu, atvaziavusi nebuvo. Mazdaug pasake jei susitarsite, tai OK, jei ne, tektu man atvykti i nuovada rasyti pareiskimo ir tada bylinetis per teisma. Susitarus del sumos su firmos vadovu jie man atveze pinigus, pasirasiau akta, o jie dar sumokes 27% fiziniu pajamu mokesti, tai jiems gavosi kazkur 820Lt sumoj. Draudimas cia nedalyvavo irgi.Matosas rašėCOLONna stiprybės ir kantrybės žmogau
o kas nuostolius atlygino draudimo firma ar ta firma kuriso technika sugadino tavo auto?