a kuodiel niaviarta ieškot dėžių tepalo?kostukas rašėCOLONbent jau hodnose kaikuriose eina 10W40 pusiau sintetinis bet koksai, as toki ir uzsipiliau. Tai kad neverta jieskoti deziu tepalo pilkite variklini tepala tik ne sintetika
nzn, pas mane dabar jie supilti, ir kazkodel manau , senasis buvo geresnis, sitas kazkaip per skystas pasirode.350 WHP DSM Owner rašėCOLONAs visada uzsintetini transmisijos tepala, 75W-80 pats gazas... Jai nori pilt sisntetini,tai vusu pirma issiplauni greiciu deze,(sena tepala ir visa bruda),po to isipili pusiau sintetini,pavazineji bishki ispili ji ir tada pili pilnai sintetini tepala.Priezastis del ko as pilu sintetini tepala-labai gerai jungiasi begiai,lengviau isijungia zemesnis begis ant aukstu apsuku. As pilu "BG Syncro Shift II" 75W-80. Manau vertetu pabandyti...)
Joa jis skystesnis,bet mano manymu verta ji pilt,Kaip tau nepasijaues skirtumas?Nomad rašėCOLONnzn, pas mane dabar jie supilti, ir kazkodel manau , senasis buvo geresnis, sitas kazkaip per skystas pasirode.350 WHP DSM Owner rašėCOLONAs visada uzsintetini transmisijos tepala, 75W-80 pats gazas... Jai nori pilt sisntetini,tai vusu pirma issiplauni greiciu deze,(sena tepala ir visa bruda),po to isipili pusiau sintetini,pavazineji bishki ispili ji ir tada pili pilnai sintetini tepala.Priezastis del ko as pilu sintetini tepala-labai gerai jungiasi begiai,lengviau isijungia zemesnis begis ant aukstu apsuku. As pilu "BG Syncro Shift II" 75W-80. Manau vertetu pabandyti...)