Problema su stabdziais
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- UžsiregistravoCOLON 2007 10 04, 18:49
- MiestasCOLON Klaipeda
Problema su stabdziais
Kazkas yra su stabdziais nesuprantu uzkieteja stabdzio pedalas ir stabdziai tampa nebeefektingi arba isvis nestabdo..Nusiorinau stabdzius bet problema nedingo,kame reikalas cia gal kas zinot? Vaziuoju, isimeti laisva begi, pora kartu pastabdau normaliau o trecia jau uzkieteja ( tai kaip neuzvestoj masinoj), paskui paduodu gazo ir pedalas vel suminksteja..Gal kam panasiai buwo?
Galant 2.0 TD 1996
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Re: Problema su stabdziais
Jei neklystu, tau juk tvarke generatoriu
Generatorius suka stabdziu stiprintuvo siurbliuka. Kazkur kazka blogai prisuko ir siurbia ora. Kas tvarke generatoriu tegul paziuri ar gerai slangas uzdejo. Dar ateina dvi (ar viena
. skleroze) slangos su tepalu.

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
Taip taip, man tvarke generatoriu ir kazkaip sugebejo sugadint slanga kuris ejo is generatoriaus i tepalu filtra.Per ta slanga man visi tepalai isbego.Bet ta slanga as snd pakeiciau i nauja, paziurejom su meistru tai tepalu nebeleido...viskas sausa, tvarkinga.Koks dar ten slangas yra?
Galant 2.0 TD 1996
- mpegas
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 3017
- UžsiregistravoCOLON 2005 08 04, 03:00
- AutomobilisCOLON Sianas opelys
- SkypeCOLON spokask
- MiestasCOLON Mažeikiai
- CONTACTCOLON
Vakumo šlangiukas eina į stabdžių stiprintuvą. Tikriausiai nehermetiškas kažkur.Galant 2.0 TD rašėCOLONTaip taip, man tvarke generatoriu ir kazkaip sugebejo sugadint slanga kuris ejo is generatoriaus i tepalu filtra.Per ta slanga man visi tepalai isbego.Bet ta slanga as snd pakeiciau i nauja, paziurejom su meistru tai tepalu nebeleido...viskas sausa, tvarkinga.Koks dar ten slangas yra?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
Dekui!
Blamba kas ten per meistrai tokie as nesuprantu...
Jau geriau paciam masina tvarkyt, prigrybauji bet nors bapkiu niekam nesumoki, o tie pl ir pridirba ir dar lt pasiima...Zodziu reikia man dbr kaip supratau slangiuko ieskot kuris is generatoriaus ( ar to siurbliuko) i stiprintuva veda..Issiaiskinsiu.Dekui dar karta 

Galant 2.0 TD 1996
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 75
- MiestasCOLON Klaipeda
Tai wat patikrinom visus slangiukus visikas gerai...Vakumas irgi lyg ir veikia ( rytoj dar tiksliau patikrinsiu). Snd galvojom ar visos sios nesamones man kartais ne del ABS? nes man jie siaip neveikia. gal cia elektronika kazka grybauja?kaip manot? bl niekaip neissiaiskinu 

Galant 2.0 TD 1996