GALANT
- JAWA9
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 456
- UžsiregistravoCOLON 2006 09 21, 22:41
- MiestasCOLON nEtevyne Karlstad
tikrai kad nesunkei nusileidi vaira jai kilojasi ir virsuje spido yra du varstai juodoj plasmasei atsuki isiimi plasmase ir dar 4varstus isisuki is spidometro, atsijungi laidu ir jis tavoseeker rašėCOLONKažin ar sunkiai pas mane išsiardo priekinis spidometro skydelis? perdegė viena iš apšvietimo lempučių.

2.4l Galantas '99
4G64 USA
jau rieda
4G64 USA
jau rieda
Bandymas NR-2
Pavykes
Nusipirkau kita oro sklendes valdymo varikliuka uz ka dekingas Dzedajui uz tai kad pasake kur nusipirkti
Vis delto nusprendziau pasalinti truputi ikyru gedima apie kuri jau buvau prirases dabartiniai veiskmai buvo tokie:
1.Nusipikrtas kitas verikliukas is sroto tik gaila is angliskos masinos. 50 lt
2.Vizualiai lyg ir vienodi buvo ,bet parsinvezus namo pasirode kad angliskas yra truputi kitoks
tiksliau visiskai netinka nes valdosi ir veikia atvirsciai sakysim noretum sumazinti temperatura o gautusi kad ijugi daugiau silumos
Palyginimui foto :
Manasis geras apacioje o antroje foto virsuje

3.Netiketumai lauke isarzius abu varikliukus pasirodo dantraciu aseliu storumas skiriasi
bet nera to blogo kas neiseitu i gera laimei mano varikliuko aseles buvo storesnes tai teko jas tik padidinti

4.Surinkimas zinoma kai norisi kuo greiciau gaunasi blogai
kokias 5 minutes bandziau itaisyti varikliuka atvirsciai
gerai kad fotika turejau pasiziuriu ogi ple atvirksciai kisu
darba labai palengvino keli toolsai pridedu foto uzteko tik nuimti sonine plastmase arab siaip reiktu tureti labai maza atsuktuva kad eitu ten ikisti po panele

5.Tai va tiek vargu dabar vel kol kas be gedimu
Pavykes

Nusipirkau kita oro sklendes valdymo varikliuka uz ka dekingas Dzedajui uz tai kad pasake kur nusipirkti

Vis delto nusprendziau pasalinti truputi ikyru gedima apie kuri jau buvau prirases dabartiniai veiskmai buvo tokie:
1.Nusipikrtas kitas verikliukas is sroto tik gaila is angliskos masinos. 50 lt
2.Vizualiai lyg ir vienodi buvo ,bet parsinvezus namo pasirode kad angliskas yra truputi kitoks

Palyginimui foto :
Manasis geras apacioje o antroje foto virsuje

3.Netiketumai lauke isarzius abu varikliukus pasirodo dantraciu aseliu storumas skiriasi

4.Surinkimas zinoma kai norisi kuo greiciau gaunasi blogai

kokias 5 minutes bandziau itaisyti varikliuka atvirsciai

gerai kad fotika turejau pasiziuriu ogi ple atvirksciai kisu

darba labai palengvino keli toolsai pridedu foto uzteko tik nuimti sonine plastmase arab siaip reiktu tureti labai maza atsuktuva kad eitu ten ikisti po panele

5.Tai va tiek vargu dabar vel kol kas be gedimu

- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Tai va. "Radau" tokią bačkutę. Ji kaip ir trugdo man ten kabėdama. Nelabai suprantu kam ji ten skirta. Ji randasi Po priekiniu buferiu, prie dešinio rato. Va taip atrodo:

Iš tos bačkos išeina 4 Šlangutės, kurios kaip supratau eina į galą, į dar mažesnes talpyklas. Ten 3 yra jos. Prie tų talpyklų kažkoks kompas kaba ir žgutas laidų. Paskui yra dar viena blėšinė:

Kairėje pusėje akumuliatorius, o prie jo jinai kaba. Ten matosi tokie du geležiukai:

Ir kaip žinot pas mane buvo tie cakant reguliuojami amortizatoriai. Dabar klausimas: Ar pas jus yra kažkas panašaus? Pas eclipsininkus, galantininkus ir t.t.? Sorry už kokybę (Nokia 6230i power
)

Iš tos bačkos išeina 4 Šlangutės, kurios kaip supratau eina į galą, į dar mažesnes talpyklas. Ten 3 yra jos. Prie tų talpyklų kažkoks kompas kaba ir žgutas laidų. Paskui yra dar viena blėšinė:

Kairėje pusėje akumuliatorius, o prie jo jinai kaba. Ten matosi tokie du geležiukai:

Ir kaip žinot pas mane buvo tie cakant reguliuojami amortizatoriai. Dabar klausimas: Ar pas jus yra kažkas panašaus? Pas eclipsininkus, galantininkus ir t.t.? Sorry už kokybę (Nokia 6230i power

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 92
- UžsiregistravoCOLON 2007 10 10, 20:20
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '02m 2.4l GDI
- MiestasCOLON Kaunas
Sveiki viai, labai noriu i jusu buri isokti
perskaiciau tikrai nemazai cia visko forume sitame ir dabar grauzia toks klausimas visdelto ko geriau butu uzsakinet ar 2.5L v6 ar 2.4 GDI, pazystamu zadu prasyt jog paieskotu padoresnio vokieciuose tik va dabar mastau ar ne geriau europinis 2.4 gdi nes kaip supratau pora litru maziau valgo. Tik va klausimas del patvarumo, kiek cia skaitinejausi daugiau maziau visi tvirtina 2.5 motora esant patvariausia. Ieskosiu nuo 98 iki 00 m.

- Sky'us
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3305
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 30, 15:22
- AutomobilisCOLON MG
- MiestasCOLON Sun City
- CONTACTCOLON
2.4l kiek zinau amerikonas, tokio niekas pas mus manau neturi ir turet nenori del daugelio neigiamu priezasciualgizaz rašėCOLONSveiki viai, labai noriu i jusu buri isoktiperskaiciau tikrai nemazai cia visko forume sitame ir dabar grauzia toks klausimas visdelto ko geriau butu uzsakinet ar 2.5L v6 ar 2.4 GDI, pazystamu zadu prasyt jog paieskotu padoresnio vokieciuose tik va dabar mastau ar ne geriau europinis 2.4 gdi nes kaip supratau pora litru maziau valgo. Tik va klausimas del patvarumo, kiek cia skaitinejausi daugiau maziau visi tvirtina 2.5 motora esant patvariausia. Ieskosiu nuo 98 iki 00 m.

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 92
- UžsiregistravoCOLON 2007 10 10, 20:20
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Galant '02m 2.4l GDI
- MiestasCOLON Kaunas
tada reiskias kazka susipainiojau nes autopliuse buvau mates 2.4 ir komentarai jog europinis
plius cia skaitinejant vis rasdavau del gdi taupumo bet ten diskusijus labiau prie carismu buvo tai gal ir susipainiojau
tokiu atveju lieka ieskotis 2.5 v6 ,o oda pas juos retas variantas ? nes labai jau mielai atrodo su oda
ir isvis kazkaip labai traukia prie galantu