Garsas vazhiuojant atbuliniu
Garsas vazhiuojant atbuliniu
Tai va kazhkokia nesamone pradejo darytis - atbuliniu vazhiuojant kartais toks jausmas lyg uzhsikirst bandytu kaladeles galines, sugaudzhia taip ir lyg trukteli mashina truputi, po to vel uzhtyla (na greitai viskas ivyksta). Kas per B...? Ar gali diskiniuose stabdzhiuose i diena puse nesikirst kalades i kita kirstis? 

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- eibis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 85
- UžsiregistravoCOLON 2005 09 10, 13:36
- AutomobilisCOLON Passat
- MiestasCOLON Ukmerge
ziurek rankinio kaladeles gal atsiklijavo kuris krastas ir atbuliniu vaziuojant stringa...(nes rankinio kaladels atskiros jei ka, bugninio tipo) man aksciau panasiai buvo 

Audi A6 C4 '95 2.5TDI 103kw 6 pavaros
Galant '93 2,0TD 66kw (parduota)
bmw e36 '93 2,5TD 85kw (perleista)
Sigma '92 3,0i 151kw (parduota)
Galant '91 2,0i 65kw (ardomas)
Galant '93 2,0TD 66kw (parduota)
bmw e36 '93 2,5TD 85kw (perleista)
Sigma '92 3,0i 151kw (parduota)
Galant '91 2,0i 65kw (ardomas)
tai kad pas mane diskai visur ir nelabai suprantu kodel kas ten kur kliuna...eibis rašėCOLONziurek rankinio kaladeles gal atsiklijavo kuris krastas ir atbuliniu vaziuojant stringa...(nes rankinio kaladels atskiros jei ka, bugninio tipo) man aksciau panasiai buvo

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Is principo taip, pvz pas mersus, bemvus kai kuriuos taip yra. Bet va pas 1G, tai kiek zinau/nagrinejau, rankiniu tarnauja tos pacios "diskines" kaladeles gale, ir nera jokiu "bugniniu" mazu parkavimo stabdziuDzhedaj rašėCOLONKad diskai galiniai yra diskiniai, nereishkia, kad ju rankinio kalades ne bugninio tipo

Lancer 1.5 '90 (-)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
Eclipse 2.0 '94 (-)
Talon 2.0 '98 (-)
Talon TSi AWD '90 (-)
EVO VIII GSR '05 (-)
EVO X MR '09 (+)
nuuu kad lyg zhiurejau idemiai, po to dar pazhiurejau ir visgi galiu manau - pas mane gale tik diskiniaiDzhedaj rašėCOLONKad diskai galiniai yra diskiniai, nereishkia, kad ju rankinio kalades ne bugninio tipo

Zhinau ta varianta apie dvigubus stabdzhius

Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Man buvo tas pats, tai pramankstino rankinio kalades ir vsio. Pas mane irgi diskiniai stabdziai gale, bet rankinio kalades bugninio tipo. Ieskok, ir pas tave turi but. Manau jos ir bus uzrudijusiosProXas rašėCOLONnuuu kad lyg zhiurejau idemiai, po to dar pazhiurejau ir visgi galiu manau - pas mane gale tik diskiniaiDzhedaj rašėCOLONKad diskai galiniai yra diskiniai, nereishkia, kad ju rankinio kalades ne bugninio tipo
Zhinau ta varianta apie dvigubus stabdzhius

Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)