Norejau paklausti gal kas patartu. Shiandien pas eilini meistriuka i savo puikuji Colta isidejau signalizacija. Matyt cia ir prasidejo mano bedos.
Zodziu vaziuojant masina (ant laisvu) pati pradeda gesti (toks jausmas kad kuro padavimo truksta, nors gal ir klystu). Idomumas tame kad uzgesta ji ne visada o tik vaziuojant ir net ne visada vaziuojant ji gesta, kai stovi prie sankryzos varikliukas tyliai sau burbia ir net nemegina gesti. Vaziuojant, tarkim 4 pavara ir imetus laisva, apsukos krenta krenta... va cia jos pasiekia nuli ir uzgesta, ikali vel 4 pavara uzsivedi vaziuoji toliau, sustoji prie sankryzos ir negesti. Anksciau (kol masina nepabuvo pas "signalizacijos meistra") viskas buvo puikiai i niekada nieko panasaus neteke tureti. Beja kalbejau ir su meistru apie tai, ans dievagojasi kad cia tikrai ne jis kaltas, sako matyt cia pas mane kazkas blogai, a man atrodo kad tik jis cia kazka nureguliavo a?
Gal kas esat su panasia problemele susidure ar gal but shiaip patartumet/ar zinot kaip chia dabar geriau elgtis?
Siaip ar taip matyt teks pas ji vaziuoti tik vat ka jam teisingai papasakot kad jis vis tik apsiimtu sutvarkyti, ka pridirbo.
Any ideas are welcome