Galant ~1999m. pakonsultuokit
- Vodiara
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 241
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 12, 21:29
- AutomobilisCOLON 2 GS BLUE PEARL :)
- SkypeCOLON Vodiara
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
Galant ~1999m. pakonsultuokit
PLanuoju menesio pabaigoje pirkt sia masina, ka galite gero ir blogo apie ja pasakyti, kokie ipatumai, trukumai ir kokie pliusai,
Gla kas et turi pasiulyma del jos isigijimo?
Gla kas et turi pasiulyma del jos isigijimo?
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Jei ieškai benzininio, tai imk su 2.5 V6 varikliu, europinį variantą. Jau nebe pirmam sakau... Nors ir sunkiau rast, bet tikrai verta. Eina kaip 3l, ryja kaip 2l
Automatas, manualas - čia jau kaip tau patogiau, bet jei moki važiuot mechanine greičių dėže, tai ir imk tokią. Pasiskaityk ankstesnes temas, rasi daug informacijos. Jei kas konkrečiai domina, klausk.
Dideli, patogi, manevringa mašina. Išskirtinė išvaizda.

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Dėl spalvų, ant silver ne taip matosi dulkės. Šeip reikia žiūrėt galines arkas, ten visų mašinų liga. Nelabai kas ten ir lūžta. Gali tekt papildyt kondicionierių. Visada patikrink ar šaldo užkūrus variklį. Peržiūrėk visą elektrą (ar darinėjasi langai, veikia el sėdynės, veidrodėliai ir t.t.). Lempų tarpai. Pažiūrėk ar vienodi. Geri patarimai kainą mušt. Šrotuose daug galantų iš anglų privežta.Vodiara rašėCOLONNa siaip man vis vien automatas ar manuals :)ir su tuo ir su tuo man bus gerai, kad tik tvarkingesne rastJuoda ar silver
Na nzn, yra kokia nors liga shios mashinos, tai yra kas daznai gali susilauzyt? Su detalemis ner problemu?
1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Siaip pritarciau Fever'iui. Su detalem jokiu problemu kolkas dar nebuvo. Kai pirksi, ziurek ar gerai begiai junginejasi, ar dirbant ant laisvu is greiciu dezes nera jokio garso, nes greiciu dezes yra bendra Mitsubishi problema. Paziurek, ar sankaba nebuksuoja. Patikrink galiniu arku bukle - ar nesurudijusios. Taip pat nusipirkus patartina nuvezti i koki tai antikorozijos centra. Daugiau lyg ir jokiu didesniu bedu.Vodiara rašėCOLONNa siaip man vis vien automatas ar manuals :)ir su tuo ir su tuo man bus gerai, kad tik tvarkingesne rastJuoda ar silver
Na nzn, yra kokia nors liga shios mashinos, tai yra kas daznai gali susilauzyt? Su detalemis ner problemu?
Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 02, 02:00
- AutomobilisCOLON Volvo V50
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
kaunietis rašėCOLONjei mane akys neapgauna, turejai 2.5-V6, del kokiu priezasciu pardavei?Mindaugelis rašėCOLONjo, norejau sakyt, kad pirma reik rast varianta:D As va ieskau jau kuris laikas..
:D
Svarbiausia ziurek deze..
Taves akys neapgauna

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- kaunietis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 192
- UžsiregistravoCOLON 2007 08 14, 11:11
- AutomobilisCOLON Galant 2.5-V6 SPORT
- SkypeCOLON siaures_mafija1
- MiestasCOLON Kaunas
dujos rikly aplamai man nesamone, jei variklis benzininis tai ir vaziuot reikia su bendzu o ne su bezdalais (neisizeiskit kas vazineja su dujom, nieko asmenisko), o del taupumo tai hm... as jei noreciau taupiai vazinet imciau koki vw pasata su 1.9 tdi...... del ryklio tai nesiskundziu, siurbia jis ta benza, bet uztai komfortasMindaugelis rašėCOLONkaunietis rašėCOLON jei mane akys neapgauna, turejai 2.5-V6, del kokiu priezasciu pardavei?
Taves akys neapgaunaIsmainiau i dyzeli
Nes atsibodo islaidaut ir zaist su dujom
Aisku praradau odini salona, cruise control, sildomas elektrines sedynes ir trauka dyzelio mazesne, bet uz tai ir sanaudos kuro mazesnes

- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Mandras sneket, kai "Lukoil" kortele kisenejkaunietis rašėCOLONdujos rikly aplamai man nesamone, jei variklis benzininis tai ir vaziuot reikia su bendzu o ne su bezdalais (neisizeiskit kas vazineja su dujom, nieko asmenisko), o del taupumo tai hm... as jei noreciau taupiai vazinet imciau koki vw pasata su 1.9 tdi...... del ryklio tai nesiskundziu, siurbia jis ta benza, bet uztai komfortasMindaugelis rašėCOLON
Taves akys neapgaunaIsmainiau i dyzeli
Nes atsibodo islaidaut ir zaist su dujom
Aisku praradau odini salona, cruise control, sildomas elektrines sedynes ir trauka dyzelio mazesne, bet uz tai ir sanaudos kuro mazesnes

Didelio vaiko dideli žaislai:
- kaunietis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 192
- MiestasCOLON Kaunas
neisdavinek paslapciuMantas_V6 rašėCOLONMandras sneket, kai "Lukoil" kortele kisenejkaunietis rašėCOLON dujos rikly aplamai man nesamone, jei variklis benzininis tai ir vaziuot reikia su bendzu o ne su bezdalais (neisizeiskit kas vazineja su dujom, nieko asmenisko), o del taupumo tai hm... as jei noreciau taupiai vazinet imciau koki vw pasata su 1.9 tdi...... del ryklio tai nesiskundziu, siurbia jis ta benza, bet uztai komfortas![]()
![]()

- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
kaunietis rašėCOLON dujos rikly aplamai man nesamone, jei variklis benzininis tai ir vaziuot reikia su bendzu o ne su bezdalais (neisizeiskit kas vazineja su dujom, nieko asmenisko), o del taupumo tai hm... as jei noreciau taupiai vazinet imciau koki vw pasata su 1.9 tdi...... del ryklio tai nesiskundziu, siurbia jis ta benza, bet uztai komfortas
O ar tu zinai ka reiskia tas Wolksvagen?? Jei gerai iziuri, turbut pastebi kad turejau ir sitos kompanijos sedevra... ir dar nebloga 81Kw dyzeli.. Nu bet ant kiek jis ekonomiskas ir galingas, tai lygiai tiek pat ir uzknisantis

Volvo V50 - 08' 2.0d
Aprilia Shiver 750
Aprilia Shiver 750
- kaunietis
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 192
- MiestasCOLON Kaunas
na bendradarbis turi ta pasata naujesni 1.9 tdi, tai nieko, puse velnio sake. as siaip apie vw nelabai ka zinau todel cia tik mano nuomone.Mindaugelis rašėCOLONkaunietis rašėCOLON dujos rikly aplamai man nesamone, jei variklis benzininis tai ir vaziuot reikia su bendzu o ne su bezdalais (neisizeiskit kas vazineja su dujom, nieko asmenisko), o del taupumo tai hm... as jei noreciau taupiai vazinet imciau koki vw pasata su 1.9 tdi...... del ryklio tai nesiskundziu, siurbia jis ta benza, bet uztai komfortas
O ar tu zinai ka reiskia tas Wolksvagen?? Jei gerai iziuri, turbut pastebi kad turejau ir sitos kompanijos sedevra... ir dar nebloga 81Kw dyzeli.. Nu bet ant kiek jis ekonomiskas ir galingas, tai lygiai tiek pat ir uzknisantisAs nekalbu apie pakabos remontus, salono disovumus, dugno kiaurus perrudijimus ir t.t. bet imant ir pati motora, taip jis ekonomiskas (man ziema nuvaziavus mieste 1000km vidurkis gavosi 5ltr!!)ir galingas, tikrai 81kw veze neblogai, nu bet sorry, bedu maisas tai irgi geras.. nuo beiissijunginejancios turbinos (tipine TDi nelaime) iki neaiskiu cypimu, karksejimu ir kitokiu garsu nezinai is kur atsirandanciu... nu siaip as atsikandau Vokiskos kokIbes
mitsubishi forever

- Mindaugelis
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 7862
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON