Man sako kad tai sankabos isminamas guolis, ar taip ir yra?
Kur toki gauti ir kokia kaina, labai domintu?
Isanksto aciu uz patarima koki.

joa cia problema su sankabos isminamuoju gupliu,kazkas sake jog tai gali buti greiciu dezes guolis,tikrai nea. Nes greiciu dezes guolis uzia imetus begius,o sankabos isminamasis guolis duoda cypimo garsa....ssunsnukis rašėCOLONTaigi turiu galanta 98, rykliuka. Problema tokia, kazkas kaukia greiciu dezeje, nuspaudus sankaba garsas dingsta, nesvarbu vaziuojant ar stovint, nenumynus sankabos uzesys girdisi, numynus jis dingsta.
Tas garsas ar uzesys ar labiau kalenimas?ssunsnukis rašėCOLONTaigi turiu galanta 98, rykliuka. Problema tokia, kazkas kaukia greiciu dezeje, nuspaudus sankaba garsas dingsta, nesvarbu vaziuojant ar stovint, nenumynus sankabos uzesys girdisi, numynus jis dingsta.
Manau kad kai vaziuoju is paspaudziu gazo girdisi lyg kalenimas.Mantas_V6 rašėCOLONTas garsas ar uzesys ar labiau kalenimas?ssunsnukis rašėCOLONTaigi turiu galanta 98, rykliuka. Problema tokia, kazkas kaukia greiciu dezeje, nuspaudus sankaba garsas dingsta, nesvarbu vaziuojant ar stovint, nenumynus sankabos uzesys girdisi, numynus jis dingsta.
Mastyk nemastęs, bet kad įsitikint, teks imt greičių dėžę lauk arba pasigarsint radiju.ssunsnukis rašėCOLONAtrodo radau atsakyma. Tai turetu buti greiciu dezes pirminio veleno guolis. Nes kai numini saknaba atkabinama greiciu deze, ir sukasi sankabos isminamas guolis, o greiciu deze atkabinama. O atleidus sankaba ji vel sukabinama ir sukasi pirminio veleno guolis, tada ir pradeda uzti.nezinau as teisingai mastau ar ne?
Lauksim rezultatų.ssunsnukis rašėCOLONPasirinkau pirma varijanta. iseme man ta deze, paskambino, sako keisk greiciu deze, nuvaziuoju paziuret, o jie jos net neissiardesakau tai ardykit ir taisom gedimus
tai va ryt deze bus paskleista, arba ieskosiu guoliu arba sinchronizatoriu, daugiau problemu mazai tiketina kad bus.