Keramikine sankaba?
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 59
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 07, 13:58
- AutomobilisCOLON VW Golf II :)
- MiestasCOLON Vilnius
Keramikine sankaba?
Sveiki.
Noriu paklausti Jusu visu vieno dalyko del keramk. sankabos statymo i G1.Ka apie tai manot ar apsimoka, nes mano sankabai greiciausiai tuoj bus xana taigi, bet kokiu atveju teks investuoti.
Taigi ka manot?
Noriu paklausti Jusu visu vieno dalyko del keramk. sankabos statymo i G1.Ka apie tai manot ar apsimoka, nes mano sankabai greiciausiai tuoj bus xana taigi, bet kokiu atveju teks investuoti.
Taigi ka manot?
Mitsubishi Eclipse 92 m. vasarinis bolidas bandau kishti babkes
Chrysler Voyager 4x4 atidaviau uoshviui
VW Golf mano darbinis arklys
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
siaip cia pakankamai rimtas modas, jei pas tave atmosferikas, tai tokios sankabos jau lengvai nesudrosi...
o ar verta tai turek omeny kad pedala reiks spaust jau stipriau ir sankaba kabins ishkart. tai yra labai patogu droziant masina, bet kamsciuose tikrai ne. tad gerai pagalvok kam tu naudoji masina. kainos pacio disko apie 1000lt + diskatorius(taippat turi but sustiprintas), kita medalio puse - deze devesis taippat greiciau. dar vienas variantas yra det keramini diska, stockini diskatoriu ir stockini smagrati, tada nebus tiek apkrovu g.dezei, bet devesis diskatorius. na cia yra niuansu.
p.s. startuot nuo aukstesniu apsuku zenkliai nereiks, bet pasiruosk ISKART pajudet is vietos.
o ar verta tai turek omeny kad pedala reiks spaust jau stipriau ir sankaba kabins ishkart. tai yra labai patogu droziant masina, bet kamsciuose tikrai ne. tad gerai pagalvok kam tu naudoji masina. kainos pacio disko apie 1000lt + diskatorius(taippat turi but sustiprintas), kita medalio puse - deze devesis taippat greiciau. dar vienas variantas yra det keramini diska, stockini diskatoriu ir stockini smagrati, tada nebus tiek apkrovu g.dezei, bet devesis diskatorius. na cia yra niuansu.
p.s. startuot nuo aukstesniu apsuku zenkliai nereiks, bet pasiruosk ISKART pajudet is vietos.
- Nowone
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 840
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 23, 17:01
- AutomobilisCOLON evo V
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
As tai itariu, kad pirmamG deze islektu jei ne iskart, tai po labai nedaug km. O naudos is jos dideles irgi neizvelgiu, ypac kaip Nomad minejo vazinejant su ta masina kasdien, reikia but labai dideliu entuziastu
Geriausia tau butu pasibandyt, iskart susidarytum nuomone
O siaip yra geru organiniu sankabu eclipsam, tik pas mus mazai kas jom prekiauja, arba brangu.

Geriausia tau butu pasibandyt, iskart susidarytum nuomone

O siaip yra geru organiniu sankabu eclipsam, tik pas mus mazai kas jom prekiauja, arba brangu.
http://www.liro.lt kontaktaiZaibaZ rašėCOLONo kokios kainos mazdaug japonisku normaliu sankabu? jus kalbat tik apie pati diska, taip supratau?

net neparashei kokiai mashinai

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 59
- MiestasCOLON Vilnius
dar prie to pacio. Nesuprantu kas darosi su 5 begiu.
Viskas vyksta taip. Ishminu ketvirta duodu prasratsia ir tada imetu 5 begi, kaip tik spusteliu gaziuka 5u begiu tik bah ir ismeta i laisva.Koks cia velnias atsitiko? gal pas ka nors taip buvo ar cia del sankabos nors kaip ir neturetu.???????
Viskas vyksta taip. Ishminu ketvirta duodu prasratsia ir tada imetu 5 begi, kaip tik spusteliu gaziuka 5u begiu tik bah ir ismeta i laisva.Koks cia velnias atsitiko? gal pas ka nors taip buvo ar cia del sankabos nors kaip ir neturetu.???????
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 59
- MiestasCOLON Vilnius
Nu tai dekui ciuju tep ir bus.Matosas rašėCOLONriebus kažkada rašė kad taip reikia tikrinti ar išmetimo išminimo guolis neparėjes, meti penktą bėgį ir spaudi dugną jei išmeta reiškiasi prie galo jau anas