Ryklio generatoriaus dirzelis
Ryklio generatoriaus dirzelis
Turiu tokia beda: buvo nutrukes generatoriaus dirzelis. Uzdejo nauja ir pradejo cypauti. Veliau dar patempe bet vistiek cypia. Dirzas tikrai tvirtai itemptas. Kokie galimi problemo sprendimo budai ?
- Euraz
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 447
- UžsiregistravoCOLON 2005 11 28, 14:29
- MiestasCOLON Laikinoji sostinė
- CONTACTCOLON
Velenas yra velenas, skriemulys yra skriemulys, t.y. visiskai skirtingi dalykaiJAWA9 rašėCOLONskyvas tai velenas,skriemulyskoFeinas rašėCOLONKas yra tas škyvas? gal ir pas mane tame problema? kaip ji atpažint po kapotu?

P.S. "Skyvas" yra skriemulys.
Galantas kaip vyshnia, kartais net ryshkus (kai nuplautas).
VW Golf nr. 5
VW Golf nr. 5
hmm.... pas mane nutruko generatoriaus dirzelis ir tas skriemulys kazkoks i sona palinkes db, tj norejau paklaust kaip ji butu galima atitiesint? ar ten uztektu tik koki varzta pakeisti ar dar ka, ar ten jau rimtesne beda?
Ir kiek kainuotu tas skriemulys ir detales jo pakeitimui? Is anksto dekoju 

Mitsubishi Eclipse
- Dzhedaj
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 15290
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON Hyundai i30N Performance
- SkypeCOLON dzhedajus
- MiestasCOLON Kaunas
Ziurint kuris skriemulys sulinkes.
Jei pagrindinis esantis ant alkuninio veleno - teks vargti ieshkant gero arba tekinti ish aliuminio. Taip pat jau yra tema apie tai, duoti kontaktai, kas restauruoja kaune tuos skriemulius. Kam reikia - susirasit
Jeigu generatoriaus skriemulys - bedos maziau, nemanau, kad bus baisiai sunku susirasti visa generatoriu.
Pavirinti ar prisukti nieko neimanoma, nes pagrindinis skriemulys patiria tokias apkrovas, kad ten net menkas disbalansas smarkiai kirstu per alkunini ir gali labai greit baigtis rimtais nemalonumais. O sudyla ir issimauna skriemulys del guminio intarpo susidevejimo, kuris turetu slopinti vibracijas ir momentines apkrovas.
Jei pagrindinis esantis ant alkuninio veleno - teks vargti ieshkant gero arba tekinti ish aliuminio. Taip pat jau yra tema apie tai, duoti kontaktai, kas restauruoja kaune tuos skriemulius. Kam reikia - susirasit

Jeigu generatoriaus skriemulys - bedos maziau, nemanau, kad bus baisiai sunku susirasti visa generatoriu.
Pavirinti ar prisukti nieko neimanoma, nes pagrindinis skriemulys patiria tokias apkrovas, kad ten net menkas disbalansas smarkiai kirstu per alkunini ir gali labai greit baigtis rimtais nemalonumais. O sudyla ir issimauna skriemulys del guminio intarpo susidevejimo, kuris turetu slopinti vibracijas ir momentines apkrovas.
'92 Colt GTI
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
'94 Galant V6 4x4
'01 Galant V6 Avance
...
Hyundai i30N Performance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 9
- UžsiregistravoCOLON 2008 07 14, 01:40
- AutomobilisCOLON eclipse
- MiestasCOLON LTU
Re: Ryklio generatoriaus dirzelis
O gal kas zino kur to skriemulio ieskoti vln pas mane jis visai susibaige? eclipse
o gal kas tekino ir zino ku tai daro?
ir dar didesne beda tai kad pas mane amerikiete eclipse mehanikai dar vargo issiaiskinti kas tai per matoras
o gal kas tekino ir zino ku tai daro?
ir dar didesne beda tai kad pas mane amerikiete eclipse mehanikai dar vargo issiaiskinti kas tai per matoras