Svilpimas ish po variklio skyriaus
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- UžsiregistravoCOLON 2006 11 10, 10:25
- AutomobilisCOLON Nissan Silvia s14
- MiestasCOLON Vilnius/Pashilai
- CONTACTCOLON
Svilpimas ish po variklio skyriaus
Zodziu anejoju ar galesiu ajskiai papasakot rastu gyvai reiktu matyt situacijam anua bet pabandysiu,
zodziu pries keleta dienu atsirado toks nezymus shvilpimas ish po kapoto ten kazkur. Zodziu ant laisvu gazuojant lyg ir nera bet vaziuojant 1 ar 2 begiu kol variklio garsas nera per didelis prie mazesniu apsuku girdis toks shvilpimas ish po variklio kai begejies atleidi nesigirdi vel pradedi begetis vel shvilpia ir nesuprantu kas cia gali but ;/
tikrinau ir oro padavimo zarna nu ten viskas twarkoj.
Gal kas kokiu minciu?
zodziu pries keleta dienu atsirado toks nezymus shvilpimas ish po kapoto ten kazkur. Zodziu ant laisvu gazuojant lyg ir nera bet vaziuojant 1 ar 2 begiu kol variklio garsas nera per didelis prie mazesniu apsuku girdis toks shvilpimas ish po variklio kai begejies atleidi nesigirdi vel pradedi begetis vel shvilpia ir nesuprantu kas cia gali but ;/
tikrinau ir oro padavimo zarna nu ten viskas twarkoj.
Gal kas kokiu minciu?
I'm So JDM thAt JAPAN wants ME BAcK !
Турбина это такая улитка ... но сука очень быстрая!
- ZEX
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 2852
- UžsiregistravoCOLON 2004 09 20, 03:00
- AutomobilisCOLON Be Mitsubishi
- MiestasCOLON Vilnius
Pas mane ziema svilpdavo kai salta
Mano kolektorius isejimo itrukes, del to 

Paskutinį kartą redagavo 1 ZEX. Iš viso redaguota 2007 kartus.
Mitsubishi EVO 8 '05 MR
Mitsubishi Eclipse '94 GS
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- CONTACTCOLON
;/ BET lyg ir ish po kapoto kazkur shvilpia nors gal ten tas garsas ir nesuprasi ish kur ;/ZEX rašėCOLONPas mane ziema svilpdavo kai saltaMano katalyzas itrukes, del to
o negali but su tarpine galvos kas nors??
- ZEX
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 2852
- MiestasCOLON Vilnius
Nusvaigau - kolektorius itrukesZND007 rašėCOLON;/ BET lyg ir ish po kapoto kazkur shvilpia nors gal ten tas garsas ir nesuprasi ish kur ;/ZEX rašėCOLONPas mane ziema svilpdavo kai saltaMano katalyzas itrukes, del to

Mitsubishi EVO 8 '05 MR
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
galvos tarpine ir shvilpimai nesusije - jeigu butu taip trukus i lauka kad shvilptu tai nebevazhiuotum normaliai tikraiZND007 rašėCOLON;/ BET lyg ir ish po kapoto kazkur shvilpia nors gal ten tas garsas ir nesuprasi ish kur ;/ZEX rašėCOLONPas mane ziema svilpdavo kai saltaMano katalyzas itrukes, del to

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
mple net noreciau paklausyt, manau paciam parpasciausiai susirasti butu...ZND007 rašėCOLONo kokiam servise nustatytu kazin kas ten shvilpia ? baisu ir varyt paziures paims babkes ir sakys neiko neradom ;/
tu tikras kad shvilpia oras taip?
keista kad ant laisvu neshvilpia tada, bet hmm nera ten jau taip daug tu variantu. apzhiurek ar po kapotu neatsirado suodzhiu sluoksnis - pas mane truksta dusles kolike spilku ir nesandaru tai paciupinejus bent ka po kapotu rankos juodos lieka.
jeigu ne tai turbut paemimas oro gliucina. Gali leisti keistus garsus nesandarumas filtro dezheje pvz, gal keitei filtra ir kazhko nedamovei? gavosi plysiukas kuris ir ulbauja, jeigu shlanga tvarkoj tai judam iki isiurbimo koliko, va ji blemba sunkiau patikrint ar gerai priverzhtas - labai jau pimpiovas priejimas, bet siaip tai tik klausant ir nustatysi..
eee tik dabar sugalvojau - tu 100% tikras kad ish po kapoto garsas? buna kad muzons susiplioncina ir triukshmauja tiap svilpianciai, aishq turbut ne tai bet visgi magas ishjungtas buvo kai shvilpima girdejai? ne uzhtylintas o butent ishjungtas turi but, kitaip per kolonkes tau gali shvilpaut ir nesuprasi kas darosi

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- CONTACTCOLON
o jei kolikas trukes? tai ji reik keist o kiek jo kaina? be stukos lt turbut neina ;(Fever rašėCOLONPas mane irgi švilpauja ir žinau kodėl. Trūkęs kolektorius. Patikrink oro filtro visus sandarumus, jei viskas tvarkoje, gali nusiramint ir ramiai sau važinėt
- ZEX
- VIP narys
- PranešimaiCOLON 2852
- MiestasCOLON Vilnius
Po srotus paskambinek, seip maniskei jis netrukdo, tik ziema kai saltas metalas matyt svilpia pro itrukima, bet neilgai, bet jei jau pas tave vasara svilpauja tai jau gali but nebeitrukimasZND007 rašėCOLONo jei kolikas trukes? tai ji reik keist o kiek jo kaina? be stukos lt turbut neina ;(Fever rašėCOLONPas mane irgi švilpauja ir žinau kodėl. Trūkęs kolektorius. Patikrink oro filtro visus sandarumus, jei viskas tvarkoje, gali nusiramint ir ramiai sau važinėt

Mitsubishi EVO 8 '05 MR
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
Mitsubishi Colt '94 CAO
Audi 80 '83 B2
- Nomad
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 1978
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 14, 02:00
- AutomobilisCOLON Eagle Talon '98 Tsi AWD
- SkypeCOLON justas.gvozdiovas
- MiestasCOLON Vilnius
- CONTACTCOLON
jei itrukes tai nuimsi ir nuvesi i "vikrus" vilniuje, ir uzvirins uz 30lt, pries pora men pats ten virinausi bei shlifavau savo kolika.ZND007 rašėCOLONo jei kolikas trukes? tai ji reik keist o kiek jo kaina? be stukos lt turbut neina ;(Fever rašėCOLONPas mane irgi švilpauja ir žinau kodėl. Trūkęs kolektorius. Patikrink oro filtro visus sandarumus, jei viskas tvarkoje, gali nusiramint ir ramiai sau važinėt
- Fever
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4869
- UžsiregistravoCOLON 2007 05 10, 20:19
- AutomobilisCOLON 1990 Mitsubishi Galant GTi
- SkypeCOLON rimwerimwe
- MiestasCOLON Kupiškis/Kaunas
Tai kad kiek ieškojau visi toje pačioje vietoje kaip ir mane trūkę yra tai kaip ir apsiraminauZND007 rašėCOLONo jei kolikas trukes? tai ji reik keist o kiek jo kaina? be stukos lt turbut neina ;(Fever rašėCOLONPas mane irgi švilpauja ir žinau kodėl. Trūkęs kolektorius. Patikrink oro filtro visus sandarumus, jei viskas tvarkoje, gali nusiramint ir ramiai sau važinėt

1990 Mitsubishi Galant AWD Turbo
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
1997 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Avance
2002 Mitsubishi Galant 2.5 V6 Elegance
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 3563
- CONTACTCOLON
krc bet nesamone su trukusio vazinet neamnai? masina turi but twarkinga mano manymuFever rašėCOLONTai kad kiek ieškojau visi toje pačioje vietoje kaip ir mane trūkę yra tai kaip ir apsiraminauZND007 rašėCOLON o jei kolikas trukes? tai ji reik keist o kiek jo kaina? be stukos lt turbut neina ;(Šeip tai ta skyle nedidėja tai man nelabai tas švilpimas ir trukdo.