kazko prigeso G1 arkliai
Uzparinot zmogena su ta sankaba
Del snakabos jam arkliai nepabego, kai jau apsukos kils o greits ne tada galesi sankaba ir keisti o dabar nelysk prie jos, nebent jau isminamas labai kaukia.
tavo bedos bus sisje su elktronika ir dacikais, pirmiausia pasidaryk diagnostika gal ka ismes, tada pasikeisk zvakes filtrus laidus, mazum atsigaus. ir gali paprasyt kokio draugelio kad is paskos vaziuodamas paziuretu koki duma meta tavo auto.

tavo bedos bus sisje su elktronika ir dacikais, pirmiausia pasidaryk diagnostika gal ka ismes, tada pasikeisk zvakes filtrus laidus, mazum atsigaus. ir gali paprasyt kokio draugelio kad is paskos vaziuodamas paziuretu koki duma meta tavo auto.
Uminis patologinis paranoikas, arba, baltus arklius besivaikant.......
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
Honda Civic, 2003. 1,6 VTEC SOHC
VW Golf (2,0 hibridas,sport reguliuojami velenai,lengvinti stumai,portinta galva ir etc 900 kg-->~180 AG)
gham faktas!
tiesiog jis cia uzhvede apie sankaba tai ir nusirutuliojo kalba...
realiai siaubingai didele itaka turi kad ir uzhsikishes oro filtras, karta kai pasikeiciau (na priesh tai byshkei uzhleista mashina buvo) tai atrode kad antras dvizokas atsirado
tiesiog jis cia uzhvede apie sankaba tai ir nusirutuliojo kalba...
realiai siaubingai didele itaka turi kad ir uzhsikishes oro filtras, karta kai pasikeiciau (na priesh tai byshkei uzhleista mashina buvo) tai atrode kad antras dvizokas atsirado

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- tmarka
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 173
- UžsiregistravoCOLON 2005 10 14, 02:31
- AutomobilisCOLON Eclipse GS 1993
- MiestasCOLON Klaipeda
as irgi galvoju, kad pirmiausia reik nuo diagnostikos pradet, o ne sankaba keist, kuri man nei uzia nei buksuoja...
beje ar kai uzkaista variklis, na tarkim karsta diena, tai is vis sunkiai apsukos kyla, lyg butu prie priekabos prirista...
oro filtras keistas pries kokius 3-4 menesius...
beje ar kai uzkaista variklis, na tarkim karsta diena, tai is vis sunkiai apsukos kyla, lyg butu prie priekabos prirista...
oro filtras keistas pries kokius 3-4 menesius...
Juoda Eclipse GS 93.
- miurdock
- Valdybos narys
- PranešimaiCOLON 4293
- UžsiregistravoCOLON 2007 06 04, 15:27
- AutomobilisCOLON Mitsubishi Eclipse
- SkypeCOLON miurdock
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Dėl sankabos keitimo kainų:
forum/viewtopic.php?p=123563&highlight=#123563
Galėtų mano sankabą kas pracheckint kas išmano, nes man ji nepatinka. Aišku rpie jos prisideda ir degiams, nes užsikūrus gazas kažkoks keistas. Žodžiu, iš kiemo visada išriedu trukčiodamas arba lėtai riedėdamas vos liesdamas sankabą. Nežinau ar prasisuka, o jei ir prasisuka turbūt labai mažai. Metu antrą bėgį sutrukčioju, lyg ir sukimba ir rieda normal, minu dugną ir pradedu trukčiot kol sutrikęs įmetu 3..
forum/viewtopic.php?p=123563&highlight=#123563
Galėtų mano sankabą kas pracheckint kas išmano, nes man ji nepatinka. Aišku rpie jos prisideda ir degiams, nes užsikūrus gazas kažkoks keistas. Žodžiu, iš kiemo visada išriedu trukčiodamas arba lėtai riedėdamas vos liesdamas sankabą. Nežinau ar prasisuka, o jei ir prasisuka turbūt labai mažai. Metu antrą bėgį sutrukčioju, lyg ir sukimba ir rieda normal, minu dugną ir pradedu trukčiot kol sutrikęs įmetu 3..
Mitsubishi Eclipse 2g 99' ex
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...
www.promoservice.lt
Mitsubishi Eclipse 1g 93' 2.0 ex
Plymouth Laser 91' 1.8 ex...
www.promoservice.lt