Krenta apsukos. Padekite!
Krenta apsukos. Padekite!
Sveiki. Kadangi esu naujoke ir siaip atsitiko taip kad paciai tenka rupintis savo masiniuku, tai kreipiuosi cia. Gal kas busite susidures. turiu Space Star 1999 metu su 1.9l GDI varikliu. Kai pirkome viskas buvo gerai. variklis buvo auksinis. Jau kazkur puse metu vazineju ir nutiko tokia beda. Pradejo sokineti apsukos. Tai virs 1000 tai ciut negesta. Na o dabar isvis uzdurniavo ir jau pradejo gest. Sustoju sankryzoje arba pries posuki pristabdau ant laisvos pavaros ir gesta iskart. Gal kas susidurete? Ir gal kazkaip issprendete sita problema?
Mitsubishi Space Star 99m. GDI
- Drumbash
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1792
- UžsiregistravoCOLON 2004 08 12, 03:00
- AutomobilisCOLON šiuo metu neturiu jokio automobilio
- MiestasCOLON Šiauliai
jei krenta, laikyk. Jei nestovi tai pastatyk
, o realiai masina jau turi OBDII jungti, tegu servise prijungia prie kompo, turetu pasakyk, bent kurioj vietoj kazkas netaip o jei ne, tai jau kaip ir sake, tikrinam lambda zonda ir laisvos eigos varikliuka... 

citramonas kupinis.
http://www.zaliauskai.lt
http://www.zaliauskai.lt
panevezyje vienam servise kur diagnostika daro ir kita, net nedare diagnostikos ir siaip prisnekejo kad niekur LT nerasiu tokio variklio meistro. Ir sake kad problema ipurskimo siurblys, kuri keisti daug kainuos. Patare varyt masina i turgu. Na o kai skambinau i Mitsubishi servisa cia Vilniuje sake kad matyt problema sklendeje. Zinok tu zmogau dabar...
Mitsubishi Space Star 99m. GDI
- Mantas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 6487
- UžsiregistravoCOLON 2006 06 19, 10:30
- AutomobilisCOLON Honda S2000 + MB W140
- MiestasCOLON Kaunas
Nuo meistru, kurie taip sneka (kalbu apie tavo minetus paneveziecius) reikia begt kuo toliau ir dar draugam pasakyt, kad nuo ju toli begtu, nes matosi, jog anie neraukia paprastu dalyku. Nekenciu tokiu "pseudomeistreliu"padykusi rašėCOLONpanevezyje vienam servise kur diagnostika daro ir kita, net nedare diagnostikos ir siaip prisnekejo kad niekur LT nerasiu tokio variklio meistro. Ir sake kad problema ipurskimo siurblys, kuri keisti daug kainuos. Patare varyt masina i turgu. Na o kai skambinau i Mitsubishi servisa cia Vilniuje sake kad matyt problema sklendeje. Zinok tu zmogau dabar...

Didelio vaiko dideli žaislai:
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
Honda S2000 AP2 (summer FUN)
Mercedes Benz S-Class W140 (daily VIP)
BMW [e36] 328i coupe (trackday)
- Jarka
- Klubo narys
- PranešimaiCOLON 3227
- UžsiregistravoCOLON 2005 01 25, 02:00
- AutomobilisCOLON rav4
- MiestasCOLON Visatos centras
meistru tai maziau klausytis reik, tie tai is vis tik sveikas masinas taisytu o suluzusias perpardavinetu
daug kam tokie fokusai buna su apsukom, viskas sutvarkoma

daug kam tokie fokusai buna su apsukom, viskas sutvarkoma

ex 1g dohc n/a
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
ex 2g tsi flight simulator: desert eagle
evo VIII - winged hussar
http://www.makeroadssafe.com
- rs_matrix
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 956
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 27, 22:45
- AutomobilisCOLON Eagle Talon 2G
- MiestasCOLON vln
Na jo, paliktum tvarkyt masina jiems, tai pravalytu laisvos eigos varikliuka ir vsio, o pasakytu kad tvarke siurbli ar dar ka te ir zveriskas bapkes nuluptu, aferiugos tokie, geriau su jais neprasideti ir pinigne pilnesne bus ir nervu lasteliu sveikesniu daugiau likspadykusi rašėCOLONpanevezyje vienam servise kur diagnostika daro ir kita, net nedare diagnostikos ir siaip prisnekejo kad niekur LT nerasiu tokio variklio meistro. Ir sake kad problema ipurskimo siurblys, kuri keisti daug kainuos. Patare varyt masina i turgu. Na o kai skambinau i Mitsubishi servisa cia Vilniuje sake kad matyt problema sklendeje. Zinok tu zmogau dabar...

O gedimo esme, kaip jau xebra minejo, bus varikliukije arba zonde. Varyk normaliai diagnostika padaryk (tik ne pas tokius veplas kaip buvai) ir vsio

2G Eagle Talon ESi
jeigu esi panele o pagal nick'a butent esi tai priesh varydama i servisa susirask koki draugeli kuris kazhka apie mashinas rauktu ir tegu jis nuvairuoja tavo mashina i servisa (jeigu jam truksta patirties arba noro paciam su mitsais zhaisti), kitaip paskutines kelnes numaus nesamoniu prisigalvoje 
Ta zhinau tikrai, ne viena jau panele servise yra apgave, mano sesei vos begiu dezhes ir apbieju granatu nepakeite nes guolis uzhe - gerai kad man pasukt susiprotejo

Ta zhinau tikrai, ne viena jau panele servise yra apgave, mano sesei vos begiu dezhes ir apbieju granatu nepakeite nes guolis uzhe - gerai kad man pasukt susiprotejo

Pikts Turbo Sandeliukas ant ratu Volvo V70
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
Rudis ant ratu GSi
Pshichas Kaunietis 8)
- Ice_Gee
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 334
- UžsiregistravoCOLON 2005 12 14, 23:00
- AutomobilisCOLON Eclipse G1 DSM
- MiestasCOLON Vilnius
Cia is tos serijos kaip mano draugeliui buvo..nuvare i KEMI ir sako:man vieno lango pakeleja pakeiskit,tepalus ir filtrus visus.Ateina po 3 dienu,tai viena langa sutvarke,bet kita sugadino(matyt pakelejus perdejo,mol nepastebespadykusi rašėCOLONpanevezyje vienam servise kur diagnostika daro ir kita, net nedare diagnostikos ir siaip prisnekejo kad niekur LT nerasiu tokio variklio meistro. Ir sake kad problema ipurskimo siurblys, kuri keisti daug kainuos. Patare varyt masina i turgu. Na o kai skambinau i Mitsubishi servisa cia Vilniuje sake kad matyt problema sklendeje. Zinok tu zmogau dabar...

klausimas is kur tu,jei is vilniaus,tai turiu labai gero meistro nr,kuris pasiluose dirba,man jau buvo tvarkes ir sutvarke uz tikrai nebrangiai

94'Mitsubishi Eclipse GS - SOLD
94' "Mitsubishi Sigma EXE" - SOLD
93' G1 DSM for a while..
94' "Mitsubishi Sigma EXE" - SOLD
93' G1 DSM for a while..