Ok dekui varau i servisa ir ziuresiu ka jie i toki varianta atsakys, nu mano masinos galas nusedes smarkiai lyginant su priekiu....taxistas rašėCOLONMatau tik 3 variantus. Pradesim nuo lengviausio:
1. Shakes salentblokams kurie randasi virs ratu. Paimk lauztuveli, uzkisk ir ziurek ar labai baladojasi. Senam galante per sezona suede 80 proc padangos. Pakeiciau- ir su likusiais 20 proc atvazinejau kita sezona ir be problemu. Per TA ir siaip kratant serviziuke ju nemato ir sako kad viskas OK. Uz salentblokus Acuroj mokejau po 20 lt.
2. Per daug pasenusios spyruokles, masina nusedusi, ir ratai "nestovi" savo vietoj. Rykliui pakeitus spyruokles- masina pasidare zymiai aukstesne ir ratai labai graziai stovi. Spyruokles iki 200lt, darbas apie 100.
3. Sie abu variantai.
Galant nuo 97' galiniu ratu isvirtimas :( eda padangas
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 70
- UžsiregistravoCOLON 2006 05 31, 11:40
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Im not a playa, I just phuck a lot 

- LandMen
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 147
- UžsiregistravoCOLON 2007 03 21, 14:24
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
beje tokia beda su amortiku spyruokliu keitimu man isprendechiortAz rašėCOLONOk dekui varau i servisa ir ziuresiu ka jie i toki varianta atsakys, nu mano masinos galas nusedes smarkiai lyginant su priekiu....taxistas rašėCOLONMatau tik 3 variantus. Pradesim nuo lengviausio:
1. Shakes salentblokams kurie randasi virs ratu. Paimk lauztuveli, uzkisk ir ziurek ar labai baladojasi. Senam galante per sezona suede 80 proc padangos. Pakeiciau- ir su likusiais 20 proc atvazinejau kita sezona ir be problemu. Per TA ir siaip kratant serviziuke ju nemato ir sako kad viskas OK. Uz salentblokus Acuroj mokejau po 20 lt.
2. Per daug pasenusios spyruokles, masina nusedusi, ir ratai "nestovi" savo vietoj. Rykliui pakeitus spyruokles- masina pasidare zymiai aukstesne ir ratai labai graziai stovi. Spyruokles iki 200lt, darbas apie 100.
3. Sie abu variantai.

Pikts Rykliux vysnias uogu spalva ... 2 ltr ant galvos i 16 spragilu.
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Truputeli vejus cia rasaiLandMen rašėCOLONbeje tokia beda su amortiku spyruokliu keitimu man isprendebet prie to pacio keiciau visus amortikus nes masina atrodys gaidiskai kai galas issikels .. op riekis paliks zemas

Prie ko amortikai ir masinos aukstis?
Siaip, pakeitus galo spyruokles, pasikels truputeli ir priekis. Nors situose galantuose prieky ir taip atstumas tarp arkos ir padangos didelis
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 70
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Buvau pas sava pakankamai meistra perziurejo, sake gumos ok visos atrodo..pasiule pasikeist pirmiausia tik amortikus, nekeist spyruokliu. uz darba paims 50 lt , tai manau nuo to ir pradesiu...taxistas rašėCOLONTruputeli vejus cia rasaiLandMen rašėCOLONbeje tokia beda su amortiku spyruokliu keitimu man isprendebet prie to pacio keiciau visus amortikus nes masina atrodys gaidiskai kai galas issikels .. op riekis paliks zemas
![]()
Siaip, pakeitus galo spyruokles, pasikels truputeli ir priekis. Nors situose galantuose prieky ir taip atstumas tarp arkos ir padangos didelis

Kad tu amortika pakeisi taj tau nieks neissispres, turesi lygiai toki paty efekta. Jeigu spyruokle per daug suspaudziama taj jin ir liks tokia pati, o kam situo atveju mest pinigus i bala jeigu amortikai dar geri? Jau tu geriau spyruokles nusipirk uz ta kaina, tai butu 100% protingesnis variantas, nuo kurio siuo atveju ir reiktu pirmiausia pradet.chiortAz rašėCOLONBuvau pas sava pakankamai meistra perziurejo, sake gumos ok visos atrodo..pasiule pasikeist pirmiausia tik amortikus, nekeist spyruokliu. uz darba paims 50 lt , tai manau nuo to ir pradesiu...taxistas rašėCOLON Truputeli vejus cia rasai![]()
93m. Galant 1.8 16V 85kw
- taxistas
- Garbės narys
- PranešimaiCOLON 1981
- UžsiregistravoCOLON 2005 02 26, 02:00
- AutomobilisCOLON e38, M67
- SkypeCOLON valentaspilz
- MiestasCOLON Dzukija
- CONTACTCOLON
Kam keisti amortikus masinos pakelimui man iki siol neaisku
Ne amortikai laiko masina, o spyruokles
Bet, ziuriu, veltui maigom klava.
Ir netikiu kad vaziuokle tvarkoj kad net padangos sprogsta.
Meistrai irgi ne burtininkai- ne visada zino kur ziuret, ir ka.
Vnz, lauksim rezultatu po amortiku pakeitimo.

Ne amortikai laiko masina, o spyruokles

Rezultatas aiskus - jokiu esminiu pokyciu ratu pavirtimetaxistas rašėCOLONKam keisti amortikus masinos pakelimui man iki siol neaisku![]()
Ne amortikai laiko masina, o spyruokles![]()
Bet, ziuriu, veltui maigom klava.

93m. Galant 1.8 16V 85kw
-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 70
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
Nekeiciau nei amortiku nei spyruokliu...nbznau ka daryt i mitsu centra nuvariau i kelis servisus nieks nieko nepasako. tipo vaziuoklej nesimato jokiu dideliu problemu ka reiketu keist konkreciai nieks nezino. sako reikia speliojimo budu keist viska is eiles ir ziuret...nu tokia perspektyva manes nezavi.... ar tikrai tos spyruokles padarytu kokiu nors pakeitimu... ? nes nesinori kist kist litus...

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 70
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
po to kai pakeiciau irgi eda...suvedimas padarytas nesenai...isvirtimas nesireguliuojataxistas rašėCOLONO ar buvai nuvares daryt suvedima/ isvertima? O gal su paciom padangom problemos? Po to kai sprogo padanga ir pakeitei, irgi eda padanga?

-
- Dalyvis
- PranešimaiCOLON 70
- MiestasCOLON Kaunas
- CONTACTCOLON
ok toj nuleksiu iki namu fotiko ir imesiu foto.. dok mailataxistas rašėCOLONUzvaziuosiu sian i servisa kur man dare suvedima ir paklausiu apie ta isvirtima. Nes meistriukas sake "isvirtimo daryt nereikia nes viskas ok". Gal ne taip kazka supratau.
Gal galetum imest foto kaip tie tavo ratai stovi? Net idomu pasidare.